VERY SPECIAL GENTLEMAN

00_dragostin_1050

Dragostin Paduraru

Sunt barbati care inspira, sunt deosebiti si schimba lumea din jur. Ei sunt gentlemanii adevarati. Mai exista? Da, dar nu multi. Hennessy alege ceea ce este special si in momentul adevarului ei se unesc: Gentlemanul si un pahar de Hennessy pentru a relata o istorie despre viata, despre emotii, despre lumea barbatilor. Venim cu o a doua editie a proiectului, am ales inca 5 din ei, cei mai speciali.


* * *

01_dragostin


VERY SPECIAL GENTLEMAN

………DRAGOSTIN PADURARU………
………jurist………
………23 ani………


02_dragostin


O mare parte din copilarie am petrecut-o la tata in birou.
Nu aveam nevoie de jucarii sau distractii, totul era acolo, rechezitele de birou le inlocuiau. Ma simteam cel mai fericit, pentru ca eram alaturi de tata.
A fost, este si mereu va fi idolul meu.


Azi timpul liber il dedic sportului. Primii pasi in body-building i-am facut inca pe timpul, cind in voga erau Van-damme, Stallone, Schwarzenneger. Ultimul, si azi ramine idolul meu – pe linga faptul ca e “cacioc” mai e si destept.


Cuvintul “cacioc” in adesa unui barbat il discrediteaza, la fel ca si “blonda” in adresa unei femei. Probabil, unii s-ar gindi mai mult inainte sa-l foloseasca, daca ar sti cita putere morala necesita antrenamentele ce au scopul de a obtine un rezultat.


Trei ani in urma cintaream 134 kg – tot atunci, am inceput sa practic dietele prescrise de antrenorul meu. Timp de citeva luni faceam numai dus-intors in sala si acasa. Cind am iesit “in lume”, oamenii se mirau: cit de tare m-am schimbat.


Nici nu va inchipuiti cit e de greu sa maninci broccoli si piept de pui fiert in fiecare zi!


Am participat la Campionatul National de BodyBuilding si BodyFitness, unde am luat doua diplome si o medalie. Dar nu a contat locul, ci experienta. Insasi drumul spre participare a fost o mare provocare.


In viata conteaza totul, incepind de la faptul cum arati, cum te prezinti – terminind cu metoda de comunicare si oamenii, cu care alegi sa te imprietenesti. Caci numai laolalta toate astea formeaza portretul veridic al unui om.


Majoritatea percep gentlemanii drept niste oameni cu maniere frumoase, destepti si chipesi. Dar, din pacate printre barbatii, carora le pot fi atribuite aceste calitati, care sunt putini, sunt si multi nemernici. Ma deranjeaza mult mai mult faptul ca nu are cine sa aprecieze Gentleman’ii nostri.


03_dragostin
04_dragostin 05_dragostin 06_dragostin 07_dragostin 08_dragostin 09_dragostin

Sunt o persoana foarte materialista. Caci imi dau seama ca banii joaca un rol important acolo, unde merge vorba de dorinte – se fac cu greu, dar se cheltuie mult mai usor. De aceea ma stradui sa nu ii irosesc.


Cred in prietenie intre barbat si femeie. Chiar am mai multi prieteni de sex feminin cu care mentinem relatia inca din clasele primare.


Tatal meu s-a casatorit la 21 de ani. Eu la 23. Nu cred ca atit de mult conteaza virsta fizica la care un barbat devine capul familiei, ci virsta launtrica. Daca simti ca esti gata sa uiti de chef si sa muncesti indoit – atunci esti bun de nunta.


E normal sa ceri scuze primul. E normal ca o femeie sa ceara iertare prima. E normal, cind omenii dintr-un cuplu inteleg ca fiind principiali in dragoste, nu ajung departe.


Daca pe fiecare plaja ar fi cite o sectie sportiva, poate as petrece mai mult timp sub soare. Deocamdata, insa pot sa spun ca nu sunt adeptul odihnei pasive. Ador schiatul si motosportul.


Rule_031
Rule_032 Rule_033Rule_034 Rule_035


photo Eva Elena

place restaurant Vinoteca
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md