Femeile care inspiră

00_Loredana_femei_care_inspira_1050

Eva Elena: Întotdeauna m-au inspirat așa femei ca Loredana.

Lumea femeii e plină de nuanțe și mii de lucruri. Cum să faci, oare, să le reușești pe toate, să fii cea care ai vrea să o vezi în oglindă, întotdeauna cu zîmbet pe buze, să îți păstrezi identitatea, să ajungi acolo unde vrei în cariera ta și pe lângă toate să arăți minunat? Întotdeauna m-au inspirat așa femei ca Loredana. Așa se întâmplă că aceste femei excepționale intrau în viața mea exact în ziua în care aveam și eu nevoie de inspirație, de un cuvânt bun din partea cuiva, de o îndrumare. Mulți mă întrebau după vizita ei la Chișinău, dar cum e, e frumoasă în viață? Cum ți s-a părut și ce ți-a plăcut? Uite că am ajuns să-mi expun, în sfirșit, gândul și răspund la toate întrebările.

Ce să vă zic – e uimitoare. Râsul ei molipsitor te face să vrei să trăiești și să zâmbești și tu la rândul tău. Pentru mine, asta e frumusețe. Nu degeaba chiar Audrey Hepburn spunea că cele mai frumoase femei sunt cele care zâmbesc. Restul – perseverență, respect față de propriul corp, rutine simple de îngrijire zilnică a tenului, multă apă și munca pe care o adoră. Iar gama Anew Reversalist de la Avon are grijă să păstreze această frumusețe.

Suntem toate diferite și deosebite. Niciodată nu am crezut în standarte, ci mai degrabă în personalități. Perfecțiunea e plictisitoare, a spus Loredana și eu nu am decât să mă alătur spuselor ei. Găsiți 5 minute dimineața și seara pentru demachiere și hidratare, aceste minute prețioase vă vor face să vă simțiți bine, iar în gama de îngrijire a tenului Avon numaidecât veți găsi produsul potrivit!

 

01_Loredana_femei_care_inspira

02_Loredana_femei_care_inspira

03_Loredana_femei_care_inspira


with Love

Eva Elena.

Gaina_Elena_sm_center_2

 

Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md