MONDAY COFFEE

00_monday_coffee_Irina_Calancea_1050

Irina Calancea: Femeia trebuie sa detina cite 5 perechi de pantofi pentru sezon: negri, rosii, arginti, aurii si de culoare nude.

In spatele oricarei femei de succes
se afla o cantitate considerabila de cafea.
(с) Stephanie Piro

01_monday_coffee_Irina_Calancea

 

Cum ti-a trecut weekend-ul?
De regula, in weekend fac ceea ce nu reusesc in decursul saptaminii. Execut comenzile din Romania, care sunt tot mai multe. Merg pe la fotoshooting-uri cu staruri, unde sunt implicate colectiile mele. Recent am luat parte in sedinta foto pentru un editorial cu Natalia Barbu. Dar in weekend-ul care a fost chiar m-am relaxat. Am mers cu nepotica la Tirgul Deserturilor Traditionale «Mai Dulce», unde am petrecut timpul de minune. A fost o surpriza nu doar pentru ea, ci si pentru mine.

 

Cum trece o zi de lucru a creatoarei de pantofi Irinei Calancea?
Ma trezesc la ora sapte, deoarece nu pot rata ocazia sa fac cit mai mult posibil, mai ales ca afara e vara. Beau o cafea, dupa efectuez comenzile planificate: saptamina aceasta voi munci pentru clientii din Kazahstan. De fapt, graficul meu presupune aflarea periodica in Bucuresti. Schimbul de ambianta ajuta enorm la catalizarea ideilor pentru colectii noi. Chiar daca uneori obosesc, imi place ceea ce fac, caci ma umple cu energie pozitiva si imi trezeste gust de viata.

 

Ce chestii noi au avut loc la tine in viata?
Curind voi deschide al doilea magazin. E in Centru, deoarece clientele se plingeau ca nu le este comod sa vina la cel de la Riskani. La moment, ii perfectam interiorul – va fi alb in stil retro. Probabil, odata cu deschiderea lui pe rafturi va aparea si o colectie noua de incaltaminte.

 

Pantoful perfect, exista?)…
Pantoful perfect nu este numai frumos, ci si comod. Cred ca unele femei uita de acest moment. Femeia trebuie sa detina cite 5 perechi de pantofi pentru sezon: negri, rosii, arginti, aurii si de culoare nude. Astfel, ea nu va avea stress de fiecare data, cind isi va cumpara o haina noua – cu ce sa o asorteze. Sigur, ca inaltimea tocurilor si ea trebuie sa varieze in dependenta de ocazii.

 

02_monday_coffee_Irina_Calancea

03_monday_coffee_Irina_Calancea

04_monday_coffee_Irina_Calancea

Short Quiz

@dimineata de luni:
e una buna

@ziua care iti aduce noroc:
marti

@dejunul deobicei:
dupa ora trei p.m.

@cafeaua preferata:
espresso

05_monday_coffee_Irina_Calancea


photo Eva Elena

Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md