MONDAY COFFEE

00_monday_coffee_Olga_Manciu_1050

Olga Manciu: Nimic in lume nu e mai placut, decit sa auzi in fiecare dimineata glasurile lor zglobii, sa-i vezi sanatosi si fericiti.

In spatele oricarei femei de succes
se afla o cantitate considerabila de cafea.
(с) Stephanie Piro

01_monday_coffee_Olga_Manciu

02_monday_coffee_Olga_Manciu

 

Cum ti-a trecut weekend-ul?
Ca si orice familie unita, preferam sa petrecem weekend-urile impreuna: ducem copiii la plimbare, ne pupam, ne iubim si savuram din fiecare moment al vietii. Alexandru lucreaza deseori de vineri pina duminica, asa e meseria de interpret, de aia cind se intimpla sa fim toti impreuna ne bucuram mult. Iubim sa mergem la barbeque si sa stam cu prietenii. In acest weekend am fost si pe la piscina.

 

Cum trece o zi de lucru a Olgai Manciu?
Ma trezesc la ora noua – indata cum aud gemenii chemindu-ne din patucurile lor: mamaaa, tataaa. Nimic in lume nu e mai placut, decit sa auzi in fiecare dimineata glasurile lor zglobii, sa-i vezi sanatosi si fericiti. Uite ca incep sa lacrimez, atunci cind vorbesc de ei (zimbeste). Nu am timp sa ma relaxez in timpul saptaminii, desi de ceva timp incoace am facut rost de o dadaca si a devenit mai usor. Nu vreau sa abuzez de faptul ca am cu cine lasa baietii, caci in primul rind, sunt mama si dupa – o femeie care munceste.

 

Ce planuri ai pe saptamina aceasta?
Am o traditie: o data pe an organizez o cuconada, unde invit prietenele mele. Din pacate in zilele noastre mai des suntem online, decit la o cafea. Asa ca aceasta miercuri le astept pe dragele mele la o petrecere – de data aceasta va fi in stil pijama-party, cu ciorapiori de casa in loc de tocuri inalte. Vom privi filmul “Breakfast at Tiffany’s” si vom sta la un pahar de vin. Am postat evenimentul pe facebook, dar locurile sunt limitate, asa ca astept sunetele voastre dragele mele!

 

Ce lucruri noi au loc in viata ta?
In citeva saptamini incep sa muncesc deja full-time – o sa am un nou loc de munca, unde imi voi manifesta toate capacitatile organizatorice. Dat, totusi cele mai importante lucruri tin de copii – de cind ei au aparut pe lume, in locul cuvintului „eu” , a venit “noi”. Baietii sunt Universul nostru, care in fiecare zi aduce ceva nou. La moment, ne bucura prin faptul ca au inceput sa comunice cu ceilalti copii si sa-si exprime dragostea pentru oamenii dragi intr-un mod foarte firesc si uneori hazliu.

 

03_monday_coffee_Olga_Manciu

04_monday_coffee_Olga_Manciu

05_monday_coffee_Olga_Manciu

Short Quiz

@dimineata de luni:
buna

@ziua care iti aduce noroc:
toate

@dejunul deobicei:
cafea

@cafeaua preferata:
americano

06_monday_coffee_Olga_Manciu


photo Eva Elena

place Champ
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md