MONDAY COFFEE

00_monday_coffee_Alexandra_Tzurkan_1050

Alexandra Turcan: Recent am trecut printr-o experienta de vis, fiind aleasa sa reprezint brandul Alien de Thierry Mugler.

In spatele oricarei femei de succes
se afla o cantitate considerabila de cafea.
(с) Stephanie Piro

01_monday_coffee_Alexandra_Tzurkan

02_monday_coffee_Alexandra_Tzurkan

 

Cum ti-a trecut weekend-ul?
In acest weekend am sarbatorit ziua mea de nastere. O fac rar, caci nu sunt deprinsa cu atentie in exces. Printre invitati au fost si prieteni din copilarie si fosti colegi de clasa. A fost un party cu Dj si multe coctailuri (zimbeste). Ma bucur ca mi-am sarbatorit ziua de nastere acasa si nu la New York sau Milano, in vre-un alt oras, caci acolo nu ma simt acasa. Au fost oameni diferiti, pe care i-am cunoscut in perioade diferite ale vietii, dar m-am bucurat enorm sa-l vad pe fiecare si ma simt atit de bine acasa. Lumea incearca tot sa plece din tara asta, iar mie imi pare ca nimic nu e mai bun ca placintele de acasa si sa-i vezi pe cei dragi.

 

Cum trece o zi de lucru a Alexandrei Turcan?
De obicei ziua incepe cu un dejun din oua fierte si apoi la sala de sport. Acuma mai rar merg la castinguri, ce ma bucura si am un orar mai sistematizat. Cind sunt shootinguri, deseori, trebuie pe la 8-9 sa fiu pe loc si ziua e foarte lunga. Acum vara e mai putin de lucru si eu ma bucur de timpul pe care mi-l pot dedica. In rest, lucrez mai mult in Europa, aici campaniile sunt mai high-fashion sau mai artistice as spune, decit in State, mie imi place mai mult.

 

Ce chestii noi au avut loc la tine in viata?
Recent am trecut printr-o experienta de vis, fiind aleasa sa reprezint brandul de parfumerie Alien de Thierry Mugler in campania lor publicitara. S-a filmat un spot video. Filmarile au durat patru zile si au fost foarte obositoare, caci o mare parte din timp a fost dedicata pregatirilor: make-up-ul, coafatul, imbracatul rochiei, care are o croiala complicata si consta din trei corsete. De fapt, au fost doua rochii – a doua fiind, inzestrata cu zeci de fire electrice, care teceau prin intriorul textilului, astfel incit rochia sa para a fi luminind in momentul in care era conectata. De asemenea voi fi fata vopselei de par Garnier, un brand larg cunoscut la toata lumea.

 

Ce planuri ai pentru saptamina acesta?
Vreau sa-mi ajut mama, care a initiat deschiderea unui magazin de haine in centrul Chisinaului. Nu pot sa ma implic prea mult, caci curind voi pleca din nou pe mult timp. Dar, la moment o sa fac tot necesarul, pentru a-i usura mamei primii pasi. Cred ca va fi o experienta interesanta, atit pentru ea, cit si pentru mine.

 

03_monday_coffee_Alexandra_Tzurkan

04_monday_coffee_Alexandra_Tzurkan

05_monday_coffee_Alexandra_Tzurkan

06_monday_coffee_Alexandra_Tzurkan

Short Quiz

@dimineata de luni:
ca diminetile in toate zilele

@ziua care iti aduce noroc:
vineri

@dejunul deobicei:
oua fierte, dar azi mi-am permis o placinta

@cafeaua preferata:
espresso

07_monday_coffee_Alexandra_Tzurkan


photo Eva Elena

place Tucano Coffee
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md