MONDAY COFFEE

00_monday_coffee_Kristina_Vixn_1050

Kristina Vix’n: Pe 27 septembrie plec in Krasnodar impreuna cu echipa Morandi.

În spatele oricărei femei de succes
se află o cantitate considerabilă de cafea.
(с) Stephanie Piro

 

01_monday_coffee_Kristina_Vixn

Cum ti-a trecut weekend-ul?
In weekend-ul recent am realizat 2 vise ale mele: am dormit indeajuns si… in sfirsit am facut tatuajul la care ma gindeam de mult. E o vulpe micuta. De asemenea am gasit timp sa fac niste mixuri, cum combin 2 joburi, vara e dificil pentru mine sa gasesc de ajuns timp pentru a allege muzica si a scoate ceva nou. Odata cu sosirea toamnei, avem parte de un pic de odihna. In sfirsit, voi finisa cartea, pe care am inceput sa o citesc de trei luni incoace.

 

Cum trece o zi de lucru a Kristinei Vix’n?
La moment combin doua pozitii: sunt directorul unei agentii turistice si DJ. Primul job imi ia din timp cite opt ore pe zi de luni, pina vineri, in sezon insa stau si pina la 9 seara. Am fost promovata recent si a crescut cit si responsabilitatea, atit si cantitatea de hirtii si treburi. Dar imi imi place sa fac lumea fericita, stiind ca odihna e fericirea lor.
De muzica – e ceea ce imi place foarte de mult si ce fac cu placere extraordinara. Acuma mai des sunt la preparty, cluburile le cam evit, cred ca am crescut deja peste faza de a pune acceasi muzica saptamini la rind, doar pentru ca este populara. Alegind muzica pentru preparty eu am multa libertate si pot sa ma exprim.

 

Ce planuri ai pentru saptamana care vine?
Va fi una mai usoara ce ma bucura enorm. Am cam obosit aceasta vara. Sunt momente cind turistii te suna si noaptea. Eu sunt gata sa rezolv orice situatie, pentru ca aceasta si este profesionalismul. Cred ca cei ce lucreaza in turism o sa ma inteleaga perfect. Asa ca plecarile acasa la timp la sigur vor face parte din plan.

 

Ce experiente noi ai mai trait in ultimul timp?
Ma pregatesc pe 27 septembrie sa plec in Krasnodar, unde voi evolua pe scena cu trupa Morandi. Nu e prima data, cind lucrez cu ei – ma cheama atunci, cind DJ-ul lor de baza nu poate sa asiste. Anterior am fost impreuna in Minsk si in Alma-Ata. E o echipa extraordinara si la fiecare show inima imi tresare. De asemenea pe 1 octombrie sper sa plec si eu la odihna.

 

02_monday_coffee_Kristina_Vixn

03_monday_coffee_Kristina_Vixn

 

Short Quiz

@dimineata de luni:
buna

@ziua care iti aduce noroc:
vineri

@dejunul de obicei:
un croissant sau ceva dulce

@cafeaua preferata:
Americano

 

04_monday_coffee_Kristina_Vixn


photo Eva Elena

place Penthouse cafe
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md