MONDAY LUNCH

00_monday_lunch_Oxana_Lungu

Oxana Lungu: stiu ca in ziua de azi majoritatea femeilor traiesc intr-un astfel de tempou. Incerc sa recuperez clipele de lipsa prin weekend-uri petrecute impreuna.

Fiecare are o reteta a succesului si a fericirii, iar prima e sa-ti fie oamenii dragi alaturi. Noi vom descoperi acesti oameni la o vorba in restaurantul cu suflet Oliva. Iar prima invitata este creatoarea brandului Lia Fia – Oxana Lungu, pentru care dulcele Emilia si Sofia au pregatit o farfurie delicioasa cu ravioli!

 

Cum decurge o zi de lucru a designerului de hainute pentru copii Oxanei Lungu?

Ziua in primul rind incepe cu rolul de mamica, pentru ca trebuie sa-mi trezesc fetele, sa le duc la scoala si gradinita. Nici eu nu sunt prea mare fana a desteptarilor de dimineata. Dupa aia incepe sa se invirteasca intr-un ritm destul de nebunatic, acuma trebuie sa reusim sa furnizam toate colectiile in magazine, sa ne gindim la urmatorii pasi. Partea mea iubita a lucrului e cind vin stofele. Ma simt ca un copil inainte de Craciun si nu permit la nimeni sa deschida coletele de la dhl inaintea mea.

 

Cum reusesti sa fii si o mamica extraordinara si un designer talentat?

Deseori duc lipsa de timp. Uneori, sunt nevoita sa aleg intre copii si lucru… Si ca mama simt un regret profund in acele momente. Dar, stiu ca in ziua de azi majoritatea femeilor traiesc intr-un astfel de tempou. Incerc sa recuperez clipele de lipsa prin weekend-uri petrecute impreuna si prin faptul ca intotdeuna invit un membru al familiei cu mine in deplasari. De exemplu, in decembrie voi participa la o prezentare de moda din Strasbourg, iar Emilia va merge cu mine.

 

Care e rolul copiilor tai in ceea ce faci?

Fetele deseori imi dau o mina de ajutor. In special, Emilia – pentru ca este mai mare: a participat alaturi de mine la asa festivaluri, precum IaMania, MaiDulce. Ba mai mult, toate tricoului facute in cadrul proiectului KLumea le-a decorat ea. Imi cresc 2 ajutoare mari si ma bucura in fiecare zi! Initial ele m-au inspirat sa fac prima colectie. Uitindu-ma la ele, cum se joaca, cum fac ceva, mie imi vin idei noi intotdeauna.

 

Ce faceti in weekend cu Emilia si Sofia?

Noi cu familia suntem mari amatori de calatorii si handmade-uri. Daca nu plecam sa descoperim un loc nou, atunci impreuna cu fetele facem echibane din flori sau accesorii. Mergem undeva sa mincam ceva bunicel, fetelor le place mult pizza cu porumb si pui. Stam de vorba, zimbim.

 

Care sunt planurile tale pentru aceasta saptamina?

Planific sa termin colectia pentru prezentarea la fashion-weekul din Strasbourg. Voi avea doua intilniri foarte importante, care vor decide viitorul brandului Lia Fia pentru anul care vine. Si merg cu sotul in Bucuresti la un meci de fotbal.

 

01_monday_lunch_Oxana_Lungu

02_monday_lunch_Oxana_Lungu

03_monday_lunch_Oxana_Lungu

04_monday_lunch_Oxana_Lungu

05_monday_lunch_Oxana_Lungu

06_monday_lunch_Oxana_Lungu

 

Short Quiz

@ziua de luni:
buna

@ziua cu noroc:
vineri

@lunch-ul preferat:
cel preparat de fetele mele

 

07_monday_lunch_Oxana_Lungu


photo Eva Elena

place Oliva Ristorante
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md

Banner_Oliva_rezized_690