MONDAY LUNCH

00_monday_lunch_Oliva_Ana_Ciorici_&_Emilia

Ana Ciorici: Nu credeti pe nimeni, care spune ca le reuseste singura pe toate. E imposibil fara ajutorul cuiva.

Fiecare are o reteta a succesului si a fericirii, iar prima e sa-ti fie oamenii dragi alaturi. Noi vom descoperi acesti oameni la o vorba in restaurantul cu suflet Oliva. Iar astazi invitata noastra este bloggerita si managerul salonului de frumusete – Ana Ciorici.
Impreuna cu ea noi am gustat din delicioasele tagliattele carbonara, ne-am jucat cu Emilia si am descoperit secretele time-managementului mamicilor.

 

01_monday_lunch_Oliva_Ana_Ciorici_&_Emilia

 

Cum decurge o zi de lucru a bloggeritei si deja mamicai Anei Ciorici?

Lucrez in doua locuri: principalul este acasa – sunt mama a unei bebite extraordinare, care cere multa atentie. Munca unei mamici nici nu se compara cu oricare alte obligatiuni. La lucru merg pentru ca sa-mi fac munca iubita de make-up artist, pentru socializare si chiar relax. Pina la 5 seara sunt la serviciu, iar restul timpului il petrec cu Emilia. Nu spal vesela, nu fac nimic seara ceea ce tine de casnice, ii acord tot timpul, pentru ca e mult mai important. Ne jucam, ne uitam la desene animate, invatam ceva nou. Fiecare zi e foarte interesanta.

 

Cum reusesti sa fii si o mamica extraordinara si sa mai lucrezi cu succes?

Nu credeti pe nimeni, care spune ca le reuseste singura pe toate. E imposibil fara ajutorul cuiva. Cum poti sa ai grija de copil, de casa si sa mai lucrezi. Noroc de bunici, dadace si prieteni. Emilia acum are dadaca si mai sta si cu bunica in weekend. In asa fel reusesc multe si chiar si sa fac postari noi pe blog, fie cu tinute, fie cu calatorii sau chiar postari cu Emilia.

 

Cu ce te inspira ea?

Sa mai fac inca copii (zimbeste). Tot asa de dragalasi, mici, veseli, carismatici… E o dragoste care nu o poti descrie sau explica. Ceva ce te inspira si iti da aripi, necatind la toate greutatile. Ea e o minune si deja o personalitate. E interesant sa o urmaresti.

 

Cum petreceti weekend-urile?

Cu familia: asa cum Emilia deja paseste de sine statator, incercam cit mai des sa iesim la natura. Stam in ograda parintilor mei, ne plimbam, mergem in afara orasului. Suntem o familie foarte activa.

 

Ce planuri ai pentru saptamina viitoare?

Degraba vom initia un proiect de Revelion. Pina atunci urmeaza citeva saptamini de genul «nimic special», doar munca asidua (zimbeste). Va fi mai simplu pentru ca ziua de nastere a Emiliei deja a trecut, pina atunci au fost atitea de facut ca abia reuseam.

 

02_monday_lunch_Oliva_Ana_Ciorici_&_Emilia

04_monday_lunch_Oliva_Ana_Ciorici_&_Emilia

01_2_monday_lunch_Oliva_Ana_Ciorici_&_Emilia

 

Short Quiz

@ziua de luni:
buna si libera

@ziua cu noroc:
luni

@lunch-ul preferat:
supa

 

05_monday_lunch_Oliva_Ana_Ciorici_&_Emilia

06_monday_lunch_Oliva_Ana_Ciorici_&_Emilia

07_monday_lunch_Oliva_Ana_Ciorici_&_Emilia


photo Eva Elena

place Oliva Ristorante
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md

Banner_Oliva_rezized_690