MONDAY LUNCH

00_monday_lunch_Oliva_Victoria_Bucatarui_&_Raluca

Victoria si Nina Raluca Bucataru: Suntem ca doua prietene de nedespartit.

Fiecare are o reteta a succesului si a fericirii, iar prima e sa-ti fie oamenii dragi alaturi. Noi vom descoperi acesti oameni la o vorba in restaurantul cu suflet Oliva. Iar astazi invitata noastra este Victoria Bucataru, director si guru in domeniul radio. Impreuna cu ea si fiica Nina Raluca noi am gustat din desertele delicioase si am discutat despre cum e sa ai o fiica, care deja iti poate da sfaturi si chiar ajuta in multe.

 

01_monday_lunch_Oliva_Victoria_Bucatarui_&_Raluca

02_monday_lunch_Oliva_Victoria_Bucatarui_&_Raluca

 

Cum trece o zi din familia voastra?

Ziua incepe cu un dejun luat in atmosfera calda in familie, pe care il pregatesc eu. Apoi, o duc pe Raluca la scoala. Desi, drumul pina la punctul de destinatie e scurt, reusim sa discutam despre toate. In timpul zilei nu intotdeauna ne vedem. Dar, daca am mai putin de lucru, ma stradui sa iau prinzul impreuna cu fiica acasa daca ea este in vacanta. In asa fel am placerea sa mai stau cu ea sis a fiu sigura ca maninca bine.

 

Cum reusesti sa fii si o mamica extraordinara si sa mai lucrezi cu succes?
Am lucrat si cind Raluca era micuta, nu cred, ca e corect sa stai permanent linga copilul tau, asa cum sta o closca linga pui. Cu toate ca si eu am acest sindrom, defapt ca toate mamicile. De mica am invatat-o pe Raluca sa fie independenta, in masura in care poate un copil. Si azi, cind vad rezultatul, imi dau seama ca am avut dreptate, este o personalitate.

 

Cu ce te inspira fiica ta?
Ea e tot ce e nou in viata mea (zimbeste). Ma scoate din zona de comfort, ma face sa incerc lucruri noi, fie care tin de tinute, fie odihna sau chiar lectura. Suntem ca 2 prietene de nedespartit.

 

Raluca cu ce o ajuti pe mama?
Pe linga anumite treburi casnice, executarea carora mi-o asum, incerc sa se redescopere cred eu. Daca nu as fi eu cred ca mamica ar petrece toate vacantele pe litoralul Turciei in liniste. Eu sunt initiatoarea la calatoriile de familie, de exemplu am fost impreuna in Londra vara aceasta.

 

Cum petreceti timpul in Weekend-uri?

Raluca: Ma stradui in weekend sa nu planific iesiri cu prietenii. Asta pentru ca sa petrec mai mult timp cu parintii: mergem impreuna la o cafenea sau la un film. Tata si eu suntem acei, care inventeaza fel de fel de activitati. Iar mama este nevoita sa partiicipe la aceste nebunii (zimbeste). Pentru mine e o placere sa petrec timpul alaturi de parinti.

 

Ce planuri aveti pentru saptamina viitoare?

Victoria: Ma asteapta o saptamina aglomerata. Suntem in plin sezon de lucru. In plus, de pe acum, incepem sa ne pregatim de Craciun – punem la cale citeva proiecte interesante, realizarea carora cere mult timp.

Raluca: Pina joi sunt in vacanta si ma bucur de timpul liber. In ajunul Halloween-ului vom organiza doua petreceri la noi acasa pentru mine si prietenii mei. Pregatirile sunt in toi si saptamina acesta voi fi la ultima suta de metri.

 

03_monday_lunch_Oliva_Victoria_Bucatarui_&_Raluca

04_monday_lunch_Oliva_Victoria_Bucatarui_&_Raluca

05_monday_lunch_Oliva_Victoria_Bucatarui_&_Raluca

06_monday_lunch_Oliva_Victoria_Bucatarui_&_Raluca

 

Short Quiz

@ziua de luni:
buna

@ziua cu noroc:
vineri

@lunch-ul preferat:
mincarea traditionala

 

07_monday_lunch_Oliva_Victoria_Bucatarui_&_Raluca


photo Eva Elena

place Oliva Ristorante
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md

Banner_Oliva_rezized_690