MONDAY LUNCH

00_monday_lunch_Cornelia_Stefanet_2

Cornelia Stefanet: Sper, ca si fiica mea o sa indragesca muzica, tot atit de tare cum o indragesc eu.

Fiecare are o reteta a succesului si a fericirii, iar prima e sa-ti fie oamenii dragi alaturi. Noi vom descoperi acesti oameni la o vorba in restaurantul cu suflet Oliva. Iar astazi invitata noastra este interpreta Cornelia Stefanet. Impreuna cu ea noi am gustat din delicioase pancakes si am discutat despre cum s-a schimbat viata in aceste 3 luni de cind a aparut Alexandra.

 

01_monday_lunch_Cornelia_Stefanet

02_monday_lunch_Cornelia_Stefanet

 

Cum trece o zi din familia voastra?

De citeva luni incoace sunt mamica si asta insemna ca invat sa ma acomodez la un orar nou, Sanduta se mai trezeste noaptea, iar ziua urmatoare eu am intilniri, interviuri, concerte si repetitii. Ma scol oricum dimineata cum si o faceam inainte, am grija sa arat bine si imi planific timpul cu mare atentie, ca sa le reusesc pe toate!

 

Cum reusesti sa fii si o mamica extraordinara si sa mai lucrezi cu succes?

Cineva a zis ca Dumnezeu a inzestrat femeia cu supraputere – asa incit sa le reuseasca pe toate – sa fie o mama buna, sa lucreze, sa le reuseasca pe toate acasa. Dar chiar si avind toate aceste calitati o mina de ajutor e pur si simplu esentiala. Pe mine ma ajuta mamica. Acum deja e mult mai usor, dar au fost si momente foarte dificile, cind ea era micuta de tot, Marcel era plecat cu concertele si mamica nu era alaturi. Imi veneau lacrimile si stam asa in doua si eu mai plingeam si ea. Dar ele au trecut si acum deja sunt foarte activ implicata in lucru si toate activitatile mele.

 

Cu ce te inspira Sanduta?

Ma inspira sa fac cit mai mult posibil in viata, pentru a-i oferi un viitor decent. Eu, fiind, om al muzicii caut mai multe cai de a ma dezvolta in acesta sfera. Sper, ca si fiica mea o sa indragesca muzica, tot atit de tare cum o indragesc eu. Ii cint in fiecare zi, ea iubeste sa ma asculte. Vreau sa fiu un exemplu pentru ea impreuna cu Marcel, sa-i aratam ca e posibil sa fii un om onest, bun la suflet si sa traiesti din meseria care tii draga.

 

Cum obisnuiti sa petreceti weekend-urile?

Doua luni am muncit fara odihna, lucrul nostru des ne solicita in weekend. Acum, insa am parte de putin ragaz. Astfel, weekend-ul trecut am organizat o cuconada pentru prietenele mele. Weekendul acesta l-am petrecut cu familia, plimbindu-ne si bucurindu-ne de ultimele zile calde.

 

Ce planuri aveti pentru saptamina viitoare?

Ne pregatim pentru concertul ce va avea loc la «Palantul National», organizat cu ocazia implinirii a 40 de ani de la cladirea edificiului. Impreuna cu ansamblul «Fluieras», vom interpreta un recital de 40 de minute cu citeva piese noi, muzica si dansuri populare.

 

06_monday_lunch_Cornelia_Stefanet

04_monday_lunch_Cornelia_Stefanet

05_monday_lunch_Cornelia_Stefanet

 

Short Quiz

@ziua de luni:
buna

@ziua cu noroc:
toate

@lunch-ul preferat:
terci din ovaz cu fructe si ceai din ierburi

 

03_monday_lunch_Cornelia_Stefanet


photo Eva Elena

place Oliva Ristorante
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md

Banner_Oliva_rezized_690