MONDAY LUNCH

00_monday_lunch_Oliva_Olga_Manciu

Olga Manciu: Imi plac la nebunie sarbatorile de iarna, iti amintesc de copilarie si te fac sa te simti ca in poveste.

Fiecare are o reteta a succesului si a fericirii, iar prima e sa-ti fie oamenii dragi alaturi. Noi vom descoperi acesti oameni la o vorba in restaurantul cu suflet Oliva. Iar astazi invitata noastra este Olga Manciu, mamica a 2 gemeni plini de energie. Impreuna cu ei am mincat pizza, ne-am distrat si am vorbit despre cum sa le reuseste pe toate.

 

01_monday_lunch_Oliva_Olga_Manciu

02_monday_lunch_Oliva_Olga_Manciu

03_monday_lunch_Oliva_Olga_Manciu

 

Cum decurge o zi din familia voastra?

Primul se trezeste Sandu. De cind au aparut bebelusii el avea grija de ei noaptea si se scula dimineata, fapt pentru care sunt enorm de recunoscatoare. Apoi ma scol si eu, pregatesc micul dejun pentru toti si incepe o zi activa. Copiii nostri sunt ca 2 titirezi micuti plini de energie, care au nevoie de multa atentie. Acum eu am pornit un proiect nou, un video-proiect dedicat tinerelor mamici in care am pus mult suflet. Lucrez la el in timpul saptaminii, ne mai ajuta si bona, de care avem noroc.

 

Care e secretul tau in a combina rolurile de mamica grijulie si o femeie activa in plan social??

Trebuie doar sa vrei sa reusesti. Nu exista «nu pot», exista «nu vreau» si e adevar pur, ca daca vreai, e posibil sa faci pina si lucruri imposibile. Mamicile noastre erau intr-o situatie mult mai grea cind nu existau scutece si putine din ele aveau o masina de spalat, nemaivorbind de alte greutati si totusi ne-au crescut, au reusit si au facut oameni din noi.

 

Cu ce te inspira Matei si Damian?

Copiii in viata unei femei sunt ei insisi o inspiratie. Din moment ce apar pe lume, totul ce se face, se face doar pentru ei si datorita lor. Insa cea mai mare inspiratie pe care o dau copiii unei femei e cea de a trai – nimic in lume nu poate fi mai simplu si in acelasi timp mai complex si minunat.

 

Cum obisnuiti sa petreceti weekend-urile?

In weekend-uri taticul nostru in mare parte e implicat in diverse proiecte si invitat sa lucreze la petreceri si evenimente. Deci, petrecem timpul in trei: eu, Matei si Damian. Ne place sa ne aflam acasa, tavalindu-ne pe jos, gidilindu-ne si pupindu-ne (zimbeste).

 

Ce planuri aveti pentru saptamina viitoare?

Saptamina viitoare se aprind luminitele la noi in oras si tatal nostru va cinta in piata. Numaidecit o sa mergem sa privim concertul. Imi plac la nebunie sarbatorile de iarna, iti amintesc de copilarie si te fac sa te simti ca in poveste. Si chiar daca e prea devreme, planificam sa impodobim bradul la noi acasa.

 

04_monday_lunch_Oliva_Olga_Manciu

05_monday_lunch_Oliva_Olga_Manciu

06_monday_lunch_Oliva_Olga_Manciu

 

Short Quiz

@ziua de luni:
buna

@ziua cu noroc:
toate

@lunch-ul preferat:
supa

 

07_monday_lunch_Oliva_Olga_Manciu


photo Eva Elena

place Oliva Ristorante
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md

Banner_Oliva_rezized_690