VERY SPECIAL GENTLEMAN

00_hennessy_Gentleman_#1_Daniel_Racovizza

Daniel Racovizza

Sunt barbati care inspira, sunt deosebiti si schimba lumea din jur. Ei sunt gentlemanii adevarati. Mai exista? Da, dar nu multi. Hennessy alege ceea ce este special si in momentul adevarului ei se unesc: Gentlemanul si un pahar de Hennessy pentru a relata o istorie despre viata, despre emotii, despre lumea barbatilor. Venim cu editia finala a acestui proiect, am ales inca 5 din ei, cei mai speciali.

 

01_hennessy_Gentleman_#1_Daniel_Racovizza

 


VERY SPECIAL GENTLEMAN

………DANIEL RACOVIZZA………
………designer………
………30 ani………

 

02_hennessy_Gentleman_#1_Daniel_Racovizza

 

De mic imi placea sa apar pe cei slabi. Insa, neavind destula putere fizica, deseori, luam bataie in locul lor. Asta m-a determinat sa practic artele martiale. Insa odata cu abilitatile fizice necesare, am acaparat cunostinte mult mai importante: am invatat sa-mi stapinesc emotiile.

Sportul si arta sunt in strinsa legatura, pentru ca ambele necesita calmitate si perseverenta. Cineva mi-a zis ca sunt un gladiator cu acul in mina. Cam asa si este.

Sunt campion national la sambo, am si campionate de judo cistigate, am adus chiar si medalii internationale, a fost o mare parte din viata mea. In acelasi timp de la 15 ani am facut scoala de pictura, am invatat design-ul. Aparent, aceste doua sfere nu au nimic in comun una cu alta. Insa eu, imi dau bine seama ca anume ele in tandem mi-a format personalitatea in plina masura.

Designul vestimentar te invata sa simti vibratiile subtile ale lumii din jur. Am facut mai multi pasi, inainte ca sa-mi dau seama ca designul e sfera, in care vreau sa ma formez ca profesionist. Am vrut sa fac ceva deosebit si ceva deja mi-a reusit. Colectia de lengerie cu motive traditionale a fost o inovatie.

 

03_hennessy_Gentleman_#1_Daniel_Racovizza

04_hennessy_Gentleman_#1_Daniel_Racovizza

05_hennessy_Gentleman_#1_Daniel_Racovizza

06_hennessy_Gentleman_#1_Daniel_Racovizza

 

Nu fac ceea ce dicteaza lumea din jur, ma ascult pe mine, simturile mele interioare si apoi creez. Si chiar daca am dorinta sa pornesc si in alta directie – nu vad nimic rau in asta. Cindva am facut chiar si incaltaminte. Sunt un explorator de fire.

Sunt un norocos pentru ca am reusit sa ma afirm pe plan international in domeniul modei. La moment lucrez cu FashionTV, avem planuri interesante pentru Moldova. Concurenta este mare, dar tin sa reusesc.

Sunt foarte cheltuitor, dar pentru asta si muncesc mult. Banii sunt defapt o libertate pina la urma. Iti dau oportunitati si posibilitati de a realiza multe lucruri.

Un adevarat gentleman este cel, care are linga el o adevarata lady. Ea este inspiratia lui. Si invers, el este exemplul si inspiratia ei. Este un ying yang. Doar in asa armonie se poate naste o relatie si dragoste adevarata.

 

Rule_051_2

Rule_052_2

Rule_053_2

Rule_054_2

Rule_055_2

photo Eva Elena

place Nobil Cigar Club
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md