CHRISTMAS STORIES

00_Christmas_Stories_Oliva_Tanya_Cerga

Tania Cerga: cind magia sarbatorilor ne inconjoara parca si lucrurile care asa si nu le-ai reusit sa le faci nu mai par atit de grave.

Sarbatorile de iarna ne reunesc cu cei dragi la o masa. E timpul cind ne reamintim de cele ce au fost si ne gindim la cea ce urmeaza a fi, e timpul minunilor si credintei in ceea ce e frumos. Toata luna decembrie ne vom intilni cu oamenii dragi noua in restaurantul cu suflet Oliva, ca sa-i spunem lui Mos Craciun dorintele noastre si sa ne bucuram. In prima editie a proiectului Mos Craciun le-a intilnit pe Tania Cerga si dulceata de Izel.

 

01_Christmas_Stories_Oliva_Tanya_Cerga

03_Christmas_Stories_Oliva_Tanya_Cerga

 

Izel, i-ai scris deja scrisoarea lui Mos Craciun?

Da, am pus-o pe dulap, trebuie sa o gaseasca acolo.

 

Si ce cadou iti doresti de Anul Nou de la Mos Craciun?

Vreau ca Mos Craciun sa-mi aduca in dar un set de jucarii ca in povestea «Regatul cu gheata» si pe calutul Toffy, pe care il ador foarte mult. De fapt le vreau acum, poate nu mai trebuie de asteptat atit?

 

Ce trebuie sa faca un copil ca sa primeasca darurile?

Sa le ia singura cu mama (ride). Sa fie cuminte! Eu stiu. Eu am fost cuminte anul asta.

 

Acasa deja ai brad si cine l-a impodobit?

Daaaa, este! L-am imbodobit eu cu mama si cu bunica. Cel mai mult de pe el imi place jucarica albastra si verde.

 

05_Christmas_Stories_Oliva_Tanya_Cerga

06_Christmas_Stories_Oliva_Tanya_Cerga

 

Tania ce semnifica pentru tine sarbatorile de iarna?

Evident e un timp ca e un timp cind iti faci totalurile. Dar cind magia sarbatorilor ne inconjoara parca si lucrurile care asa si nu le-ai reusit sa le faci nu mai par atit de grave. In decembrie parca orice problema nu e problema. Te uiti la tot mai usor si mai cu bunatate. Cred ca suntem din copilarie deprinsi ca in acest timp totul e minunat si acest sentiment se transpune si in viata matura, cu toate ca toti avem si multe intrebari sau nevoi pe cap. Cred, ca toti oamenii intr-un fel sau altul cred in Mos Craciun.

 

Cum a fost pentru tine acest an, care e deja pe sfirsite?

A fost un an plin de proiecte si evenimente. Nu prea am avut timp liber, dar uite ca acum am incercat sa imi fac macar nitel, ca sa reusim sa imbodobim bradul cu Izel.

 

Cum s-a schimbat chipul sarbatorilor de iarna petru tine de cind s-a nascut fetita ta?

Punem bradul mult mai devreme (zimbeste). Inainte puteam sa imi dau seama cu citeva zile inainte de anul nou ca nu am brad. Lucram prea mult si deseori chiar si in noaptea de anul nou. Acum ma starui pentru ea, dar pina la urma toate aceste lucruri ma bucura mult si pe mine si ma fac fericita.

 

Daca i-ai fi scris scrisoare lui Mos Craciun ce i-ai cere?

Visez la o vacanta la munte cu familia in ianuarie. Asa ca sa putem uita de toate, sa nu ne grabim nicaieri, sa stam sa vorbim. Sper ca asa si se va primi.

 

04_Christmas_Stories_Oliva_Tanya_Cerga

 

Mos Craciun va asteapta fiecare simbata si duminica la restaurantul Oliva!


photo Eva Elena

place Oliva Ristorante
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md

Banner_Oliva_rezized_690