CHRISTMAS STORIES

00_Christmas_Stories_Oliva_Aliona_Cojocaru

Aliona Cojocaru: Ia-s cere Mosului sa opreasca putin timpul, sa avem posibilitatea sa petrecem mai mult timp cu familiile noastre dragi.

Sarbatorile de iarna ne reunesc cu cei dragi la o masa. E timpul cind ne reamintim de cele ce au fost si ne gindim la cea ce urmeaza a fi, e timpul minunilor si credintei in ceea ce e frumos. Toata luna decembrie ne vom intilni cu oamenii dragi noua in restaurantul cu suflet Oliva, ca sa-i spunem lui Mos Craciun dorintele noastre si sa ne bucuram. In a doua editie a proiectului Mos Craciun le-a intilnit pe Aliona Cojocaru, Arina si Catalina.

 

01_Christmas_Stories_Oliva_Aliona_Cojocaru

 

Arina, Catalina i-ati scris deja scrisoarea lui Mos Craciun?

Catalina: ii scriam doar cind eram micuta, acum deja sunt prea mare pentru aceasta si nu cred, dar oricum imi plac sarbatorile de iarna.
Arina: inca nu am scris, nu am reusit, dar n-am sa uit de asta!

 

Ce cadouri va doriti de Anul Nou de la Mosul?

Catalina: imi doresc mult un ipad, imi plac jocurile, dar mamica imi mai spune din cind in cind ca si asa stau prea mult cu nasul in telefon, dar eu totusi sper sa il primesc. M-am purtat cuminte anul asta.
Arina: imi doresc o jucarie, un ciinisor pufos si moale.

 

Acasa deja aveti brad si cine l-a impodobit?

Arina: Imi place sa decorez bradul. Noi cu mama l-am decorat la inceputul lui decembrie, pentru ca farmecul sarbatorilor sa se simta in casa toata luna. Catalina era la scoala si era ocupata cind noi am facut asta, dar s-a bucurat mult cind a venit acasa.

 

02_Christmas_Stories_Oliva_Aliona_Cojocaru

 

Aliona ce semnifica pentru tine sarbatorile de iarna?

Mai mult timp liber impreuna cu familia, oamenii dragi si cu prietenii. O atmosfera plina de minuni, cadouri si dispozitie buna. Preferam sa intilnim revelionul acasa. Ador sarbatorile de iarna pentru sentimente copilaresti si speciale.

 

Familia voastra are careva traditii speciale?

Cind taticul nostru are timp liber, el face biscuiti si dulciuri de tot feluri cu fetele. Se duc la cumparaturi si apoi experimenteaza la bucatarie. Pe mine asta ma bucura enorm si e moment mai deosebit. Inca ne pregatim de matinee. Am 2 fetite, la care trebuie sa le alegem rochii si papucei, cei drept ele nu iubesc sa mearga impreuna la cumparaturi, se plictisesc repede, asa ca incerc fiecarei sa-i fac pe plac.

 

Cum a fost pentru tine acest an, care e deja pe sfirsite?

A fost unul productiv si bun. La finele acestui an realizez cit de mult au crescut fetele si cit de bine e ca suntem cu totii sanatosi. Cred ca asta e cel mai important, ca suntem impreuna.

 

Daca i-ai fi scris scrisoare lui Mos Craciun ce i-ai cere?

Ia-s cere Mosului sa opreasca putin timpul, sa avem posibilitatea sa petrecem mai mult timp cu familiile noastre dragi. Ne grabim prea mult, deseori fara sens. Le doresc la toti in noul an sa fie alaturi de cei dragi!

 

03_Christmas_Stories_Oliva_Aliona_Cojocaru

04_Christmas_Stories_Oliva_Aliona_Cojocaru

05_Christmas_Stories_Oliva_Aliona_Cojocaru

06_Christmas_Stories_Oliva_Aliona_Cojocaru

 

Mos Craciun va asteapta fiecare simbata si duminica la restaurantul Oliva!


photo Eva Elena

place Oliva Ristorante
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md

Banner_Oliva_rezized_690