CHRISTMAS DREAMS

00_Avon_Christmas_Olga_Manciu

Olga Manciu: Sandu lucreaza în noaptea de Revelion – așa e când ești perechea unui artist!

Sărbătorile de iarna ne fac să credem din nou în visuri și minuni. Totul este posibil când ele vin. Uităm de toate, ne purtăm ca niște copii, fericiți și neastâmparați, zâmbim în orice zi a lunii decembrie. Fiecare dintre noi până la urmă este un Moș Craciun și aduce bucurie în inima celor dragi, iar Avon ne ajută să găsim cadoul perfect. Make-up artistul, prezentatoare și mămica a doi gemeni minunați – Olga Manciu ne-a destăinuit cum ea se pregătește de sărbători și cum e să pui un brad cu 2 copilași în casă.

 

00-01_Avon_Christmas_Olga_Manciu

00-02_Avon_Christmas_Olga_Manciu

02_Avon_Christmas_Olga_Manciu

 

Cum a fost anul acesta pentru tine Olga?

A fost greu din punct de vedere psihologic, dar unele întîmplări te fac mai puternică și te fac să crești. În același timp a fost unul foarte bun, pentru că băieții mei au fost sănătoși. Cred că orice mămică mă întelege la acest capitol, e foarte greu cînd sunt micuți și răcesc. Sfârșitul anului mi-a adus împlinirea visurilor pe plan profesional, pentru că m-am lansat ca prezentatoare și acum conduc emisiunea despre mămici și copii.

 

Cum se pregătește de sărbători familia Manciu?

Anul acesta va trebui să renunțăm la brăduț din păcate, dar asta e. Băieții au intrat într-o perioadă hiper activă și plus avem și o pisica, care cam le seamănă la caracter. Mă tem că daca îl vom pune, a doua zi nu rămâne nimic din el. Așa că am hotărât să decorăm cu elemente diverse prin casă, luminițe și ghirlande.

 

Pînă la ce vârsta ai crezut în Moș Crăciun?

Nu îmi amintesc bine momentul, poate chiar și pe la 11-12 ani mai credeam. Copilăria noastră totuși a trecut altfel, nu erau atâtea surse de informație. Dar câteodata îmi pare că și acum cred, dar altfel, poate nu în existența lui fizică, ci într-un spirit de Crăciun și bunătate.

 

Ce asocieri îți trezesc în suflet sărbătorile de iarnă?

Zâmbete, zăpadă, lumini și căldură în suflet. Oamenii într-adevăr devin mult mai pozitivi în această perioadă.

 

Cum veți petrece noaptea de Revelion?

Sandu lucreaza în noaptea de Revelion – așa e când ești perechea unui artist (zâmbeste). Desigur o să ne fie dor, dar asta e. O sa fiu cu băieții acasă, dar cine știe, poate mai vine cineva pe la noi în noaptea aceasta.

 

Ai pregătit deja cadourile pentru toți?
Practic da, dar nu vă spun care, e un secret. Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru prietene și mămici, vă recomand această paletă pentru machiaj de la Avon!

 

Ce le urezi la toți cititorii?
In primul rând: sănătate – în special mămicilor cu copilași. La fel, vă urez multe realizări și îndeplinirea visurilor.

 

03_Avon_Christmas_Olga_Manciu

04_Avon_Christmas_Olga_Manciu

06_Avon_Christmas_Olga_Manciu

07_Avon_Christmas_Olga_Manciu

 

photo Eva Elena
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md

baner_avon_christmas_dream