VERY SPECIAL GENTLEMAN

00_Hennessy_Gentleman_#3_Mihai_Druta

Mihai Druta

Sunt barbati care inspira, sunt deosebiti si schimba lumea din jur. Ei sunt gentlemanii adevarati. Mai exista? Da, dar nu multi. Hennessy alege ceea ce este special si in momentul adevarului ei se unesc: Gentlemanul si un pahar de Hennessy pentru a relata o istorie despre viata, despre emotii, despre lumea barbatilor. Venim cu editia finala a acestui proiect, am ales inca 5 din ei, cei mai speciali.

 

01_Hennessy_Gentleman_#3_Mihai_Druta

 


VERY SPECIAL GENTLEMAN

………MIHAI DRUTA………
………presedintele Asociatiei sommelierilor din RM………
………28 ani………

 

02_Hennessy_Gentleman_#3_Mihai_Druta

 

Cred ca profesia mea mi s-a transmis ereditar. Am urmarit cum lucrau parintii, imi era interesant si pina acum procesul de producere a vinului, sau de exemplu a cognacului mi se pare un fel de magie.

 

Vita de vie nu creste din asfalt, pamintul da roada la tot ce este mai pretios si imi place mult sa fiu mai departe de oras, sa ma mai refugiez din cind in cind, acolo unde este liniste si dispare graba. Pentru a crea o valoare este nevoie de timp si multa munca. Iar lucrul in cimp, indiferent de conditiile meteo, este mult mai dificil decit munca de birou.

 

Tinind in mina un pahar de cognac, primul gind care imi vine in cap este respectul. Este rezultatul trudelor a multi oameni, care au pus o parte din suflet si maiestrie in aceasta bautura.

 

E una sa obtii succes o data, cu totul altceva sa il mentii permanent. Un cupaj este format din atitea nuante si fiecare data cind este creat, trebuie sa dea acelasi rezultat impecabil. Eu numesc asta arta.

 

Citeodata trebuie sa renunti la ceva ca sa obtii altceva. Este doar o chestiune de prioritati. Un sommelier ca sa-si pastreze „nasul de aur” nu trebuie sa consume alcool excesiv, trebuie sa duca un mod sanatos de viata, sa nu fumeze. Cineva ar zice ca sunt prea multe restrictii, dar tonalitatile mirosurilor si gusturilor ce ti se deschid sunt ca o simfonie intreaga. Merita.

 

03_Hennessy_Gentleman_#3_Mihai_Druta

04_Hennessy_Gentleman_#3_Mihai_Druta

05_Hennessy_Gentleman_#3_Mihai_Druta

06_Hennessy_Gentleman_#3_Mihai_Druta

07_Hennessy_Gentleman_#3_Mihai_Druta

 

Alegind o data ceva de calitate, dezvoltind simturile, este destul de greu pe urma de perceput ceva de talie mai joasa. La urma urmei meritam ce e mai bun, iar fiecare isi defineste standardele.

 

Etica relatiilor dintre oameni caracterizeaza un gentleman. Ea este baza la tot ce el face, indiferent e vorba de business sau viata personala. Un nivel inalt de cultura, toleranta si un anumit calm.

 

Familia mea este un sprijin, o inspiratie si cit de mult nu as tine la lucrul meu, ei sunt mai importanti. Ii multumesc mult sotiei mele pentru rabdare, pentru intelegere, mai ales in serile cind si eu as vrea sa fiu acasa, dar trebuie sa lucrez undeva. E minunata.

 

Nu fug dupa bani – imi trebuie doar atit, cit e de ajuns pentru un om, care e responsabil pentru sotie si un copil. Imi este important sa fie sanatosi, fericiti si sa pot petrece mai mult timp cu ei.

 

Am vise multe si ambitii mari, dar as vrea sa contribui la aceea, ca tara noastra sa fie recunoscuta si sa ne mindrim cu ceea ce facem si ce producem.

 

Rule_061

Rule_062

Rule_063

Rule_064

Rule_065

photo Eva Elena

place Torro Grill
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md