CHRISTMAS STORIES

00_Christmas_Stories_Catalina

Carolina Chiriac: Atunci cind nu mai esti copil, anii incep a trece cu mare graba si foarte mult seamana unul cu altul.

Sarbatorile de iarna ne reunesc cu cei dragi la o masa. E timpul cind ne reamintim de cele ce au fost si ne gindim la cea ce urmeaza a fi, e timpul minunilor si credintei in ceea ce e frumos. Toata luna decembrie ne vom intilni cu oamenii dragi noua in restaurantul cu suflet Oliva, ca sa-i spunem lui Mos Craciun dorintele noastre si sa ne bucuram. In a treia editie a proiectului, Mos Craciun le-a intilnit pe Carolina, Ilinca si Valeria.

 

01_Christmas_Stories_Catalina

 

Valeria, Ilinca i-ati scris deja scrisoarea lui Mos Craciun?

Valeria: Am scris-o, dar inca nu am expediat-o. O tin ascunsa in dulap si o sa i-o dau mamei, pentru ca ea sa o duca la posta.
Ilinca: Eu sunt inca la gradinita si nu m-am invatat a scrie inca. In schimb, i-am desenat lui Mos Craciun o scrisoare.

 

Ce cadouri va doriti de Anul Nou de la Mosul?

Valeria: In primul rind, visez la un pinguin de plus cu care as putea sa ma joc. Iar in al doilea – vreau un globusor, pe care trebuie sa-l asamblezi.
Ilinca: Iar eu vreau un pinguin adevarat. Ce-i drept, pinguinii traiesc la Nord si nu sufera clima noastra… Dar eu o sa-l tin in frigider (zimbeste).

 

Acasa deja aveti brad si cine l-a impodobit?

Valeria: L-am impodobit eu cu Ilinca si cu mama, chiar in prima zi de iarna. E foarte frumos. De pe el imi plac cel mai mult jucariile perlate.
Ilinca: Iar mie imi plac cel mai mult fulgii de nea de pe brad.

 

04_Christmas_Stories_Catalina

 

Carolina ce semnifica pentru tine sarbatorile de iarna?

Pentru mine, la fel ca si pentru majoritatea oamenilor, sarbatorile de iarna semnifica farmec si caldura. Cit de maturi nu am fi, traim cu speranta ca se va intimpla o minune. Anume aceasta naivitate copilareasca si ne face pe noi, maturii, sa mai uite de seriozitate si de responsabilitati si sa se bucure alaturi de cei mici de aceasta sarbatoare.

 

Familia voastra are careva traditii speciale de Revelion?

Faptul ca de Revelion plecam din tara deja a devenit pentru noi o traditie. Anul 2014 l-am intilnit intr-un restaurant din muntii Austriei. Anul care vine il vom intilni, probabil, in Italia. Ilinca si Valeria, de fiecare data, merg cu noi in aceste frumoase calatorii. Iar Craciunul il petrecem in familie. O sa mergem la bunei.

 

Cum a fost pentru tine acest an, care e deja pe sfirsite?

Atunci cind nu mai esti copil, anii incep a trece cu mare graba si foarte mult seamana unul cu altul. Dar pentru orice parinte se numara in centrimetri crescuti ai copiilor si in succesele lor. Cea mai mare fericire e cind e pace in familie, cind toti sunt sanatosi si atunci ii spui multumesc celui de Sus, ca totul e asa cum e.

 

Daca i-ai fi scris scrisoare lui Mos Craciun ce i-ai cere?

I-as cere sa lase totul cum este cu o singura exceptie – sa mai adaoge ore in zi, pentru ca noi sa putem petrece mai mult timp impreuna cu taticul nostru, care ca si multi alti tatici in ziua de astazi e foarte ocupat, lucreaza mult si noi ii ducem dorul.

 

02_Christmas_Stories_Catalina

03_Christmas_Stories_Catalina

05_Christmas_Stories_Catalina

 

Mos Craciun va asteapta fiecare simbata si duminica la restaurantul Oliva!


photo Eva Elena

place Oliva Ristorante
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md

Banner_Oliva_rezized_690