CHRISTMAS DREAMS

00_Avon_Christmas_Eugen_Hudorojko

Eugen Hudorojcov: Cred că, nimeni nu muncește în ajun de Anul Nou atât de mult cum o fac designerii și interpreții

Sărbătorile de iarnă ne fac să credem din nou în visuri și minuni. Totul este posibil când ele vin. Uităm de toate, ne purtăm ca niște copii, fericiți și neastâmparați, zâmbim în orice zi a lunii decembrie. Fiecare dintre noi până la urmă este un Moș Craciun și aduce bucurie în inima celor dragi, iar Avon ne ajută să găsim cadoul perfect. Designerul Eugen Hudorojcov ne-a destăinuit cum el se pregătește de sărbători.

 

01_Avon_Christmas_Eugen_Hudorojko

02_Avon_Christmas_Eugen_Hudorojko

07_Avon_Christmas_Eugen_Hudorojko

 

Cum a fost anul acesta pentru tine, Eugen?

A fost unul plin de peripeții, petrecut pe două continente. La începutul lui 2014 mi-am luat zborul în SUA, unde am debutat cu colecția «Ciocârlia» executată în stil național, care a avut o rezonanță bună la publicul american. Iar pe 22 iunie am mers în Romania la evenimentul cu tematica «Fashion for Peace». După ce, a doua zi am revenit acasă, peste câteva ore trebuia deja să fiu prezent la evenimentul «Ia Mania» cu colecția «Miorița». În septembrie am lansat colecția mea de iarnă, ca peste câteva luni să prezint colecția de primavară. Cu această ocazie am organizat un fashion-show, care a fost primul totalmente conceput de mine în așa amploare. Show-ul s-a petrecut în incinta muzeului de Istorie din Chisinău și a fost unul cu adevărat full of love.

 

Cum te pregătești de sărbători?

Lucrez. Cred că, nimeni nu muncește în ajun de Anul Nou atât de mult cum o fac designerii și interpreții. În fiecare an, Începând cu prima zi a lui decembrie, la mine apelează femei și domnisoare cu rugamintea de a le coase ceva special pentru noaptea de Revelion. Cu cât data stabilită e mai aproape, cu atât mai multe comenzi primesc. Tot mă intreb: ore de ce femeile le lasă pe ultimul moment? (zâmbeste)

 

Până la ce vârsta ai crezut în Moș Crăciun?

Pâna la șase ani, când l-am vazut pe tata imbracându-se în haina acestui personaj fermecat. Dar, în mod metaforic Mosul oricum există – el vine la cei maturi în forma spiritului faptelor bune, a copiilor cu sute de întrebări naive și hazlii.

 

Ce asocieri îți trezesc în suflet sărbătorile de iarnă?

La mine sărbătorile de iarna se asociază cu lucruri simple: salată «Olivie», mandarine și iepure preparat la cuptor – probabil, un eventual psiholog ar zice ca sunt traditionalist pâna la maduva oaselor. Așa și este: timp de mai mulți ani, obosit cum sunt, mă trezesc pe data de 1 ianuarie la ora 14.00 si merg în vizită la bunica, unde vin și alți reprezentanți ai familiei mele, stăm la masa, ne veselim. E o traditie frumoasă.

 

Cum vei petrece noaptea de Revelion?

Deoarece, sunt foarte ocupat de efectuarea comenzilor, nu am timp să decid. Sper să reusesc să o fac în partea a doua a zilei de 31 decembrie (zâmbeste).

 

Ai pregătit deja cadourile pentru toți?

Inca nu. Mi-am programat să o fac săptămâna aceasta. E de fapt foarte usor folosind gift adviser-ul de pe site-ul avon.md. Sunt si pentru mamica si pentru draga surioară, frumoase si gata impachetate. Eu pe al meu deja l-am primit și eram foarte fericit!

 

Ce le urezi la toți cititorii?

Le urez să zâmbească cât mai mult, sa fie în pace cu sine și cu ceilalți oameni, să nu piardă speranța în bine.

 

04_Avon_Christmas_Eugen_Hudorojko

05_Avon_Christmas_Eugen_Hudorojko

06_Avon_Christmas_Eugen_Hudorojko

 

photo Eva Elena
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md

baner_avon_christmas_dream