CHRISTMAS DREAMS

00_Avon_Christmas_Evelina_Zara

Evelina Zara: Și acum cred în Moș Crăciun, daca înainte era tatăl, acum este soțul, pur și simplu ador cadourile!

Sărbătorile de iarnă ne fac să credem din nou în visuri și minuni. Totul este posibil când ele vin. Uităm de toate, ne purtăm ca niște copii, fericiți și neastâmparați, zâmbim în orice zi a lunii decembrie. Fiecare dintre noi până la urmă este un Moș Craciun și aduce bucurie în inima celor dragi, iar Avon ne ajută să găsim cadoul perfect. Acest an il petrecem cu minunata Evelina Zara, creatoarea Vivi Art Boutique.

 

01_Avon_Christmas_Evelina_Zara

02_Avon_Christmas_Evelina_Zara

03_Avon_Christmas_Evelina_Zara

 

Cum a fost anul acesta pentru tine, Evelina?

A fost un an plin de metamorfoze atât pe plan profesional cât și in familie, un an fericit pentru ca cei dragi sunt alături si sanatosi! Am acumulat experiență, am învățat lectii care mi-au permis sa fiu mai înteleaptă și în armonie cu mine însumi. Nu mai sunt cum am fost anul trecut…de fapt ca si noi toți. Un an complex și plin de victorii mici care au pus baza la victorii mari!

 

Cum te pregătești de sărbători?

Îmi plac sărbătorile de iarnă și m-am pregătit din timp, posibil nu în măsura dorita! Decor în casa, cadouri pentru cei dragi…

 

Până la ce vârsta ai crezut în Moș Crăciun?

Cred ca și acum cred în Moș Crăciun, daca înainte era tatăl, acum este soțul :))) pur și simplu ador cadourile!

 

Ce asocieri îți trezesc în suflet sărbătorile de iarnă?

Pentru mine sărbătorile de iarnă înseamnă cei dragi, familie, multă dragoste și caldură.

 

Cum vei petrece noaptea de Revelion?

Noaptea de Revelion o vom petrece desigur în familie unde spiritul de sarbatoare creează alura de magie, iar după desigur cu cei mai apropiați prieteni.

 

Ai pregătit deja cadourile pentru toți?

Da am pregătit deja cadourile, astept cu nerăbdare înminarea lor! Sper ca surprizele sa fie pe măsura si toți cu zâmbetul pe buze:) Avon m-a surprins pe mine cu un cadou minunat – un set parfumat Today! Nu uitati sa-i bucurați pe cei dragi nu doar de sărbători, dar și in fiecare zi!

 

Ce le urezi la toți cititorii?

Cititorilor le doresc un an bogat în evenimente pozitive si realizări frumoase! Iar rezultatele acestui an sa fie o premiză pentru o dezvoltare fructuoasă în 2015! Iar spiritualitatea, prosperarea și dragostea să guverneze anul ce vine! La mulți ani!

 

04_Avon_Christmas_Evelina_Zara

05_Avon_Christmas_Evelina_Zara

06_Avon_Christmas_Evelina_Zara

07_Avon_Christmas_Evelina_Zara

 

photo Eva Elena
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md

baner_avon_christmas_dream