MONDAY COFFEE

00_monday_coffee_Fashion_Guide

Doina Popov si Svetlana Postolachi:
“Suntem pe ultima suta de metri pentru pregatirea Cursurilor de Moda si Stil.”

01_monday_coffee_Fashion_Guide

02_monday_coffee_Fashion_Guide

 

Cum ati petrecut acest weekend?

Svetlana: weekendul acesta l-am dedicat unei mici reinnoiri in interiorul casei mele – am decorat biblioteca si locul meu de munca. A iesit foarte dragut si imi pare foarte bine ca am avut parte de inspiratie.

Doina: De regula, weekendurile sunt active – elaboram proiecte noi si mergem la evenimente mondene. Cind am timp liber incerc sa privesc un film sau sa prepar ceva gustos la bucatarie. Defapt, lucrul ne fura cam tot timpul si faptul ca proiectele noastre s-au nascut dintr-o prietenie frumoasa ne ajuta mult. Si inca un plus foarte mare este ca ne place ceea ce facem.

 

Ce planuri aveti pentru saptamina viitoare?

Suntem la ultima suta de metri pentru pregatirea Cursurilor de Moda si Stil, un proiect inedit care le va fi de mare ajutor domnisoarelor si doamnelor:
E ceva nou pentru ca nu va fi o lectie publica unde noi vom avea un monolog cu citeva intrebari la sfirsit. Va fi un curs ca intre prietene, in cadrul caruia vom incerca nu doar sa transmitem cunostintele noastre in domeniul modei, dar si sa le ajutam pe fete sa le implementeze in viata si garderoba lor zi de zi.

 

Care este numarul maxim de participante in curs si ce vor invata ele?

Va fi un grup de 10 oameni si in cadrul acestor lectii noi vom impartasi experienta noastra, vom studia regulile de baza a stilului, vom vorbi despre cele mai frecvente greseli la cumparaturi. In prag de primavara este o investitie foarte efectiva, pentru a forma garderoba perfecta avind un anumit buget. Timp de 16 seminare le reusim pe toate (zimbesc).

 

Cind incepe cursul si cum ne putem inregistra la el?

El incepe luni pe 16 februarie, si puteti da un join la eveniment si tot aici afla toate detaliile: Event. Apropos miercuri vom avea ziua usilor deschise, in care veti putea face cunostinta cu noi si personal afla mai multe detalii, asa ca va asteptam cu drag!

 

Care sunt 3 secrete de baza pentru a crea o imagine de succes?

Make-up natural timp de zi, femeile noastre din pacate deseori exagereaza… Un exterior sanatos si bine ingrijit si o pereche de pantofi pe toc, dar nu mai mare de 10 cm. Restul le veti afla deja la seminar (zimbesc).

 

Si totusi: trebuie sa dispui de un buget mare, pentru ca sa arati bine?

Categoric nu, odata ce exista stocuri, designeri autohtoni talentati si cunostinte despre ce ti se potriveste anume tie si cum trebuie sa faci shopping rational, poti arata foarte bine cu un buget minim!

 

  dimineata de luni  
buna

  ziua cu noroc  
miercuri

  cafeaua preferata  
americano

  dejun preferat  
terci

 

03_monday_coffee_Fashion_Guide

06_monday_coffee_Fashion_Guide

07_monday_coffee_Fashion_Guide

 

photo Eva Elena
Special thanks to Uptown Cafe for being a great host)!
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md