LOVE IS…

00_1050

Daniela Jenunchi si Alex Leca: Ne-am despartit o singura data, tocmai pe patru ani. Dupa o relatie de 4 ani.

Dragostea… Inca Oscar Wilde spunea ca viata fara dragoste este ca o gradina fara soare, unde toate florile se ofilesc. Si fie ne mai suparam citeodata pe jumatatile noastre, dar intelegem ca viata fara ei nu ar avea acelasi sens. In ajunul sarbatorii de St. Valentine’s noi am descoperit multe chestii interesante despre o pereche extraordinara – Daniela Jenunchi si Alex Leca. Daniela, fiind steaua Jurnal tv, ne bucura cu zimbetul ei de pe ecran, in viata de zi cu zi este steaua lui Alex.


Cum ne-am cunoscut…

Alex: Am fost colegi de liceu. Cind in clasa a 9-a am vazut-o pe Daniela, m-am gindit: “cit de simpatica e si indrazneata”.
Daniela: Pina in clasa 12 am fost priteni buni – dupa, am realizat ca viata ne va desparti, daca nu ne facem pereche pina terminam liceul. Si am inceput sa ne intilnim.


Prima noastra intilnire…

Daniela: Era 8 martie – m-a luat de mina si am mers la florarie unde el mi-a zis ca, deoarece nu stie ce flori imi plac, trebuie pentru prima data sa aleg singura. Am ales trandafiri albi. Si mi-a luat tot in ziua acea si un parfum.
Alex: Nu stiam cum sa ma comport – pina atunci eram prieteni, ne veseleam mereu. Dar cind ne-am pomenit in ipostaza de iubiti, spontan, am uitat toate temele de discutii. Dadeam unul altuia niste intrebari de genul: ce culoare iti place – si asta era destul de straniu, in moment ce ambii realizam ca sunt niste discutii de prisos.

01 02

Despre despartire…

Daniela: Ne-am despartit o singura data, tocmai pe patru ani. Dupa o relatie de 4 ani. A fost dificil.
Alex: Cred ca soarta ne-a reunit si vom fi intotdeauna deja impreuna.


Cind ne certam…

Daniela: Desi eu de multe ori nu am dreptate, Sasa cedeaza.
Alex: In primul rind, pentru ca nu suport sa o vad plingind. In al doilea, pentru ca nu-mi place sa fiu certat cu cineva – ma simt rau, de parca ceva nu-mi ajunge.
Daniela: Dar oricum, Sasa nu-mi permite sa ma „urc in cap” si dupa fiecare cearta foarte calm imi explica parerea lui. Asadar pentru mine mai bine e sa nu ma cert cu el, caci stiu ca dupa ma asteapta morala.
Alex: De fapt, Danielei repede ii trece supararea – cea mai buna metoda de a o readuce la stare normala e sa-i faci un compliment – atunci indata incepe sa zimbeasca.


Ne numim unul pe altul…

Alex: Mai nu in fiecare zi nascocim cuvinte noi: Ciuci, Iubi, Iepuras…
Daniela: Ultimul timp m-am obisnuit sa-i zic Liuba – de la Liubi, iar el se enerveaza – cica: eu nu sunt Liuba. Uneori Alex imi spune mie Daniela si asta suna foarte ciudat…


Suntem inscrisi in telefon…

Daniela: L-am inscris Iscander, caci asa se traduce numele Alexandru din araba. Uneori, cind stam cu prietenele la o cafea imi suna telefonul si ele, privind se mira: da cine-i asta Iscander?
Alex: Am inscris-o Danuta, si nicidecum altfel…

03

04

Cel mai romantic moment…

Daniela: Au fost un sir de astfel de momente. Mai ales in cea de-a doua noastra relatie. Dupa patru ani de despartire ne-am intilnit la ziua de nastere a unui cunoscut: stateam la masa unul vizavi de altul si ambii aveam emotii ca in clasa intii.
Alex: Cel mai bine tin minte momentul cind mi-a spus ca ea e diamantul in viata mea, iar eu sunt soarele datorita caruia straluceste.


Date importante…

Daniela: 5 Martie – ziua in care a fost prima noastra iesire romantica in oras. Dar de fapt nu sarbatorim nimic anume in ziua acesta – imi place ca Sasa poate in orice zi sa-mi aduca o floare sau sa ma invite la cinema.
Alex: Daniela nu stie, dar eu prefer sa-i aduc orhidei si atunci cind se usuca cea veche ii aduc una noua ca sa nu ramina cea uscata in casa.


Ne irita…

Alex: La Daniela ma irita faptul, ca azi spune una iar miine cu totul altceva. Dar zimbeste asa de dulce, ca nu ai ce-i face.
Daniela: Iar pe mine ma irita ca Sasa vesnic se uita la stiri.


Despre gelozie…

Daniela: Am multi prieteni pe Facebook si uneori oamenii imi scriu mesaje de genul: salut, frumoaso, ce mai faci. Char s-a ajuns ca unii sa-l intrebe pe Facebook pe Sasa, daca el e intr-adevar prietenul meu. Cred ca undeva adinc acest fapt pe el il deranjeaza, dar merita medalie pentru faptul ca e intelegator si nu face scandal care nu se merita de facut.
Alex: Citeodata tragem cu ochiul unul in telefonul altuia, dar noi o facem mai mult din interes, decit din gelozie.


Tangentele noastre…

Daniela: Ambii suntem foarte ingrijorati de silueta, de pres, de picioare, de muschi. Pentru mine e simplu sa tin dieta, deoarece in casa este doar ciocolata neagra si file de pui.
Alex: La ambii ne plac aventuri – daca unul din noi propune sa mergem intr-un loc necunoscut, celalalt nu zice ca nu vrea. Odata ne-am ratacit in Bucuresti sub ploaie si Daniela nici nu s-a plins.
Daniela: Alex este mai inchis la ale lui – nu-i place sa-si exteriorizeze emotiile, pe cind eu, fiind fericita, nu ma pot stapini. El tace si face, iar eu pot sa vorbesc mai mult si sa fac mai putin. Asta e cea mai mare diferenta intre noi.


Ciinele nostru…

Daniela: A lua un ciine e ca si cum ai adopta un copil. Am planificat totul din start: ce rasa vrem, ce sex sa fie. Si pentru mine si pentru Sasa, Yankee e un membru de familie. Cind ambii venim acasa nu stie pe cine sa sara mai intii. Sasa il ia in brate iar eu vin si ii cuprind pe amindoi.
Alex: De cind Yankee e cu noi, casa e plina de bucurie si voie buna.

05 06 07 08


photo Eva Elena

Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md