GOOD MORNING with AVON

00_Avon_project_Tatiana_Balaban

Tatiana Balaban, designer: “Unicul lucru, care îmi poate deranja somnul este inspirația și de aia lânga pat trebuie să am întotdeauna o coală de hârtie și creioanele”.

Avon_project_Tatiana_Balaban_-(1)

Avon_project_Tatiana_Balaban_-(2)

Avon_project_Tatiana_Balaban_-(3)

 

Dimineața mea începe pe la 8 cu o cană de apă cu lamâie și miere, apoi îmi iau dejunul, care de obicei e unul simplu, un terci cu fructe, de exemplu. Mai fac și puțină gimnastică pentru a-mi trezi corpul.

Mitul despre regimul de lucru nocturn al oamenilor de creație este exagerat, foarte mulți din ei lucrează asiduu și se scoală la timp, și nu prea îmi închipui cum altfel ai putea reuși. Dimineața este esentială, daca dorm mai mult îmi pare că am pierdut toată ziua.

Acum când fac mai multe decât să fiu designerul propriului meu brand “White Silence” trebuie sa fiu concentrată și să le reusesc pe toate. Dar îmi place mult ceea ce fac. La moment îl mai ajut și pe prietenul meu care va deschide o școală pentru designeri grafici.

Unicul lucru, care îmi poate deranja somnul este inspirația și de aia lânga pat trebuie să am întotdeauna o coală de hârtie și creioanele. Pentru că dacă pierzi momentul, pe urmă nu mai revine și îmi este greu să îmi amintesc ce am simțit și ce idee am avut. Dimineața când mă scol pot să mai revăd schițele înca o dată.

E destul de complicat la noi sa fii designer, mai ales că eu am pornit într-o nișă care foarte mult îmi plăcea și îmi place – cămășile, dar care e mai specifică, mai ales din cauza inspirației japoneze, care a fost un punct de pornire pentru mine. Acum am colaborari interesante cu diferite staruri, cum ar fi Ale Blake sau Dara. În colecțiile mele pot să dau frâu liber imaginației și să fac ceva mai experimental. Iar când lucrez cu clienți anumiți, ca de exemplu acum elaborarea uniformei pentru hotelul Berd’s, cel mai important e să intelegi clientul.

Apreciez foarte mult când clienții mei nu mă limitează în idei, când sunt gata să fie deschiși și să încerce ceva nou. Scopul meu nu e să aibă cât mai multe cămăsi de la mine în garderobă, dar să le facă pe femei să se simtă deosebite.

Stilul nu este ceva complicat, daca îl abordezi corect. Ca să arătăm bine nu trebuie prea multe. Îmi plac look-urile simple, dar în același timp care arată bine. O cămașă, o pereche de blugi, un toc comod, un rimel și un ruj potrivit – cam asta e tot ce trebuie ca sa arati chic.

Astăzi am încercat rimelul “Big&False Lash” de la Avon și rujul 3D plumping în nuanța “Stolen kisses”. În 5 minute eram gata să ies deja. Apreciez produsele care ușor ne accentuează frumusețea naturală și nu cer prea mult timp pentru a ne face frumoase dimineața.

Zâmbetul de dimineață este un must-have care face viața mai frumoasă, nu doar a mea, dar și a oamenilor dragi din jur. Iar când trăiești și faci în viață ceea ce îți place – ai un motiv în plus să zâmbești.

Avon_project_Tatiana_Balaban_-(4)

Avon_project_Tatiana_Balaban_-(5)

Avon_project_Tatiana_Balaban_-(6)

Avon_project_Tatiana_Balaban_-(7)

Avon_project_Tatiana_Balaban_-(8)

Avon_project_Tatiana_Balaban_-(9)

Avon_project_Tatiana_Balaban_-(10)

Avon_project_Tatiana_Balaban_-(11)

Avon_project_Tatiana_Balaban_-(12)

 

Astăzi am încercat rimelul “Big&False Lash” de la Avon și rujul 3D plumping în nuanța “Stolen kisses”. În 5 minute eram gata să ies deja. Apreciez produsele care ușor ne accentuează frumusețea naturală și nu cer prea mult timp pentru a ne face frumoase dimineața.

 

Avon_project_Tatiana_Balaban_-(13)

Avon_project_Tatiana_Balaban_-(14)

 

photo Eva Elena
style Marina Gaina
place #studio510
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md