GOOD MORNING with AVON

00_morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate

Leanka, designer, blogger: “Idea frumuseții se schimbă o dată cu maternitatea. Mămicile știu cât e de greu să iți găsești timp pentru tine.”

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (1)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (2)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (3)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (4)

Dimineața mea începe la 5.45, sună deșteptătorul, iar la 6 sunt deja afară la alergat. Marcus rămâne cu tăticul lui, iar eu am posibilitatea să fac sport și să mă încarc cu energie cu primele raze ale soarelui. Când mă întorc Marcus deja stă în scăunelul lui și mănâncă.

Acum mă pregătesc pentru semimaratonul de la București, e primul din viața mea și chiar am emoții, dar sper să reușesc și să le dau un exemplu și la alte mămici că e posibil. Pe 15 noiembrie vreau să plec și la Istanbul pentru a serba ziua de naștere a lui Marcus, el împlinește 2 ani și să fac și 15 km la maratonul de acolo. Va fi foarte simbolic.

Niciodata nu m-aș fi gândit că o să ma trezesc atât de devreme, cu atât mai mult pentru a face sport. Dar uite că într-o zi am hotărât că vreau să schimb ceva și de atunci mențin acest ritm. Sunt 2 luni deja, dar îmi pare că așa a fost întotdeauna.

Mai am și un album pe facebook unde postez ce am mâncat, ce am pregătit. Mă întrebau multe femei în mesaje private cum mă descurc și am decis să fac public acest album. Mă ajută și pe mine să îmi respect regimul și chiar dacă câteodată am o mare poftă de ceva dulce sau poate chiar nu prea sănătos, postez și asta. Sunt și eu om și am câteodată pofte. Iar follower-ii mei pot avea încredere în mine.

Cînd diminețile mele încep în așa fel sunt plină de energie toată ziua. Chiar am impresia că cât mai multe le faci, cu atât mai multe le reusești. Dar și faptul că petrec timpul afară la natură desigur revigorează.

Câinișorii mei Choko și Caramela aleargă și ele cu mine. Au ajuns să facă câte 10 kilometri. Choko e mai organizată și urmează ușor traseul, Caramela vrea mai mult să exploreze tot ce este în jur decât să țină pasul. Dupa kilometrul 6 cam se uită ele la mine dând din ochi, cu speranța că asta e, dar nu au încotro și aleargă mai departe după mine.

Observând că ceea ce fac inspiră atâtea femei, am decis să lansez și un blog care va fi foarte folositor pentru mămici și nu numai. Toate postările le veți putea urmări pe pagina mea oficială: www.facebook.com/ActivMom15

Ziua trebuie să reușesc de toate, să mă plimb cu Marcus, să fac cumpărături, mâncare, să merg la unele întâlniri. Facem tot împreună! Il las să încerce: să zbată oule, să frământe aluatul, sa întindă cu făcălețul, chiar și când împletesc el are andrelele lui în care se încâlcește. El explorează lumea din jur, iar eu îl ajut. Vreau să crească un copil independent și plin de dorința de a face ceva.

Idea frumuseții se schimbă o dată cu maternitatea. Mămicile știu cât e de greu să iți găsești timp pentru tine. Daca înainte de a apărea bebe aveai timp să mai stai la oglindă, să reușești să iți faci coafura și chiar un machiaj mai sofisticat, după naștere te bucuri când reușești să faci duș. Dar îmi place mult să merg la salon, Marcus merge cu mine și pentru aceasta trebuie să gasesc timp numaidecât.

Îmi place să arăt bine și machiajul ne ajută puțin în asta. Un ruj potrivit și un rimel pot face toata diferența! Astăzi am încercat nuanța “Heat wave” al rujului 3D plumping și rimelul “Big&False Lash” de la Avon. I-a placut și lui Marcus)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (5)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (6)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (7)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (8)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (9)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (10)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (11)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (12)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (13)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (14)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (15)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (16)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (17)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (18)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (19)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (20)

Îmi place să arăt bine și machiajul ne ajută puțin în asta. Un ruj potrivit și un rimel pot face toata diferența! Astăzi am încercat nuanța “Heat wave” al rujului 3D plumping și rimelul “Big&False Lash” de la Avon. I-a placut și lui Marcus)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (21)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (22)

morning_with_Avon_project_LeanKa_ChoKolate_ (23)

 

photo Eva Elena
style Marina Gaina
place #studio510
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md