Beauty Tips

00_Avon_Anew_Ultimate_facecream

5 secrete de frumusețe ale toamnei tale

Vârsta este de fapt doar un număr, cum ar fi oricare altul, dar noi, femeile întotdeauna îl înzestrăm cu atâta putere și ne determinăm viețile în dependență de aceste cifre. Ce dacă am uita de ele, dacă am putea fi noi înșine așa cum ne dorim în fiecare zi? Dacă am găsi timp pentru noi, pentru a ne face frumoase nu doar la exterior dar și din interior! Avon vine cu 5 sfaturi astă toamnă pentru a vă pastra frumusețea!

#1
Găsește timp pentru tine
Lumea ne cere să fim extraordinare, să fim mame înțelegătoare, să gatim feluri gustoase, să reușim peste tot. De astăzi ne oprim și răsuflăm adânc. O femeie are nevoie de timp doar pentru ea, să își facă un ceai aromat sau o cafea, să stea puțin și să savureze momentul, să își odihneasca gândul. Frumusețea începe din interiorul tău!

Avon_Anew_Ultimate_facecream_ (1)

#2
Urmează-ți visele
Când ultima data ai realizat o dorință specială? Un vis? Un jurnal te va ajuta să îți reamintești de ele. Poate fi o călătorie în care vei îndrăzni să mergi singură sau cu prietenele, o experiență nouă cum ar fi un masaj balinez, sau orice îți dorești! Fiecare zi contează și contezi și tu! Ce iti lipseste astazi, acum ca sa fii fericita cu adevarat?

Avon_Anew_Ultimate_facecream_ (2)

#3
Trăiește pasiunea
Dacă până acum ai făcut pentru că trebuie și simți nevoia să schimbi ceva în viața ta – îndrăznește! Ai o pasiune pentru stil – deschide un blog, îți place proza – încearcă să scrii o scurtă novelă. Fă ceea ce îți spune inima! O femeie frumoasă este o femeie fericită, spunea Audrey Hepburn.

Avon_Anew_Ultimate_facecream_ (3)

#4
Mănâncă sănătos
Și nu pentru că așa e la modă sau că te gândești că ai vrea să scapi de câteva kilograme. Alege alimente care te hrănesc din interior, îți dau puteri și bucură ochiul. Pregătește ceva pentru tine, aranjează frumos masa, un dejun drăguț te va face să te simți special și va fi un început de zi pozitiv. Și nu uita să te hidratezi!

Avon_Anew_Ultimate_facecream_ (4)

#5
Ai grijă de pielea ta
Are grijă și Avon de tine! O cremă care corespunde necesităților tale și aplicarea ei regulată poate face toată diferența! În această toamnă deja binecunoscuta linie Anew lasează o cremă deosebită pentru doamne. Extractul de caviar hidratează pielea, ajută la prevenirea deshidratării și oferă o senzație de lux. Nu uitați și de zona decolteului, mai ales seara. Pielea va devine mai fermă, iar ridurile chiar și cele adânci se vor reduce dramatic. Crema Anew Ultimate Suprem are o formulă bogată și plăcută parfumată care învăluie pielea și îi conferă fermitate și elasticitate.

Avon_Anew_Ultimate_facecream_ (5) Avon_Anew_Ultimate_facecream_ (6)

*La comandarea cremei Anew Ultimate Suprem acum primiți cadou un rimel Luxe volume.

Avon_Anew_Ultimate_facecream_ (7)

 

photo Eva Elena
place #studio510
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md