GOOD MORNING with AVON

00_morning_with_Avon_Roxana_Popescu

Roxana Popescu, Country Sales Leader: Deja am început să aleg cadourile pentru cei dragi, ador să fac acest lucru! Pentru mine Crăciunul e magic.

morning_with_Avon_Roxana_Popescu_ (1)

morning_with_Avon_Roxana_Popescu_ (2)

morning_with_Avon_Roxana_Popescu_ (3)

morning_with_Avon_Roxana_Popescu_ (4)

Dimineața mea începe la 7, iar cea de lucru diferă foarte mult de cea de weekend. În zilele săptămânii, dimineţile sunt ca nişte furtuni, ne străduim să-l scoatem din casă pe băieţelul nostru, și să-l ducem la grădiniţă. Îi place atât de mult acasă, încât nu vrea să plece.

De la o vreme am început să fiu zâna poveștilor. În fiecare dimineață trebuie să inventez una nouă, pentru că e unica metodă de a-l convinge pe Tudor să meargă la grădiniță. După ce reuşeşte să plece împreună cu tatăl lui, lucrurile se liniştesc. Fetița mea Sofia doarme până mai târziu, eu reuşesc să fac duş, să mă pregătesc pentru serviciu.

Se spune că o dimineață bună a unei femei începe cu o cafea gustoasă și un ruj potrivit. Așa e și la mine. În primul rând beau o cafea, iar cea mai bună din lume e cafeaua cu scorțișoară pregătită de soţul meu. Apoi fac un machiaj ușor: aplic fondul de ten, un anticearcăn, pudră, blush, rimel și ruj.

O femeie trebuie să aibă timp doar pentru ea. Când eram la București mămica mai stătea cu copii și mă duceam mai des la manichiură și la diverse proceduri de frumusețe. Aveam mai multe momente de relaxare. Acum am ajuns să apreciez foarte mult ajutorul altor oameni.

Eu în continuare cred că frumuseţea vine din interior, şi dacă aş avea o zi în care m-aş trezi fără să mă gândesc la ceva frumos ce urmează să se întâmple în ziua respectivă, nu cred că aş avea energia necesară pentru a reuși totul.

Cred că motivaţia e importantă şi te ajută să faci foarte multe. Îmi vine greu uneori… sunt perfecţionistă, în zodia Fecioarei, îmi place ca totul să fie planificat până la ultimul detaliu. E necesar să găsești echilibrul. În săptămânile în care stau până târziu la serviciu sau lucrez seara de acasă, încerc să las telefonul deoparte și să stau cu copii în weekend.

Dimineaţa de weekend este mult mai relaxantă, putem să stăm în pijamale până la 11 şi să ne jucăm. Atunci împreună cu copiii pregătim dejunul și ne distrăm. Urmărindu-i învăţ să găsesc bucurie în orice – într-o frunză de toamnă ori o culoare. Datorită lor, sunt mult mai atentă la ceea care mă înconjoară, şi mă bucur de lucruri mici.

Diminețile de decembrie le aștept întotdeauna cu mare nerăbdare, pentru că sunt pline de magie. Pregătim petrecerea pentru angajaţi și aş vrea mult să fie una memorabilă. Pregătim şi conferinţa cu Directorii de vânzări, la care analizăm ce s-a întâmplat în timpul anului, ce ne dorim pentru anul viitor, şi să ne amintim toate lucrurile frumoase ce le-am făcut împreună.

Deja am început să aleg cadourile pentru cei dragi, ador să fac acest lucru! Pentru mine Crăciunul e magic, din fericire şi broşurile Avon de Crăciun au această dispoziție, iar seturile de cadou sunt gândite pentru întreaga familie! Îți alegi toate cadourile online și le primești la timp.

morning_with_Avon_Roxana_Popescu_ (5)

morning_with_Avon_Roxana_Popescu_ (6)

morning_with_Avon_Roxana_Popescu_ (7)

morning_with_Avon_Roxana_Popescu_ (8)

morning_with_Avon_Roxana_Popescu_ (9)

morning_with_Avon_Roxana_Popescu_ (10)

morning_with_Avon_Roxana_Popescu_ (11)

 

photo Eva Elena
style Marina Gaina
place #studio510
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md