Martini Spring Inspiration

00_Martini_project_couple

Totul începe cu o dorinţă…

iar dorinţele încep cu Martini. 

Un cocktail delicios într-o zi leneşă de martie, câteva raze de soare care-ţi inundă timid dormitorul, un “te iubesc” spus în fugă de persoana pe care o iubeşti. Îndrăzneşte să-ţi doreşti. E atât de simplu!

Dragostea lor a început cu dorinţa lui Tudor de a o cuceri pe frumoasa brunetă. Dorinţa Elenei a fost să-l întâlnească pe cel care o va susţine şi o va iubi necondiţionat. Recent, ea a făcut cel mai important pas din viaţa ei. I-a spus “DA”.

Faceţi cunoştină: Elena Bivol (designer), Tudor Strazescu şi MARTINI.

Martini_project_couple_ (1)

Elena Bivol

Dorinta de a deveni designer… a venit dupa ce am inceput sa primesc complimente pentru camasile, care le-am creat pentru mine. M-am gindit atunci, de ce nu?)

E simplu sa faci oamenii fericiti… eu pina acum fac livrarea comenzilor mele personal. E uimitor ce energie pozitiva poti primi de la oameni, inminindu-le comanda mult asteptata.

As dori… ca in hainele create de mine oamenii sa se simta bine, sa fie cu zimbetul pe buze. Imi place sa primesc poze de la ei purtind creatiile mele.

Bulinele… imi par cel mai dragut print din lume, nu stiu de ce, imi place sa il folosesc.

Cea mai mare a mea dorinta… e sa cresc brandul meu in unul international, lucrez in fiecare zi pentru ca visele mele sa devina realitate.

Tudor este cel… ce m-a incurajat sa cred in mine si sa merg inainte. E o fericire sa am asa barbat alaturi. Cred si eu in el foarte mult.

Momentul in care Tudor m-a cerut in casatorie… a fost unul de neuitat. Citeodata imi pare ca sunt intr-o poveste si ii multumesc lui pentru aceasta.

 

Martini_project_couple_ (2)

Martini_project_couple_ (3)

Tudor Strazescu

Prima data cind am vazut-o pe Elena… eram asa de fascinat de frumusetea ei, ca nici nu prea tin minte circumstantele in care ne-am intilnit. Dar deja la prima intilnire am mers la un film.

Ne place… sa petrecem timpul liber impreuna. Mergem la o plimbare, in oras, discutam despre planurile noastre, lucruri simple, care sunt atit de placute alaturi de omul drag.

Cred ca un barbat adevarat… este promt, direct, se tine intotdeauna de cuvint, stie ce vrea si are grija de familia lui.

Eu imi doream… sa fie Elena alaturi. Si toate au devenit realitate. Cred ca cind iubesti o femeie si stii ca vreai sa fie a ta, nu stai prea mult pe ganduri. Ma bucur ca a spus «da» cind am cerut-o in casatorie.

La noi in cuplu… ea e mai mult cu socializarea, instagramul si alte chestii, ma bucur ca o ajuta in cariera ei de designer. Eu sunt mai retras, ma ocup cu lucrul meu in timpul saptaminii si de obicei pot da un sfat, o ajuta cu niste chestii, ma bucur mult de succesele ei.

Cea mai mare a mea dorinta este… de a avea un copil. Cred in valorile mai clasice si ca familia este unul din lucrurile importante in viata unui om.

 

Martini_project_couple_ (4)

Îţi ia cel mult 1 minut şi 4 ingrediente să-l pregăteşti, dar e atât de bun! Elena şi Tudor s-au distrat mixând cocktailul Martini&Tonic, iar aşteptările le-au fost de departe depăşite. Nici nu avea cum să fie altfel.
Încearcă-l şi tu:

Martini_project_couple_ (5)

 

Martini&Tonic:

1 parte Martini Bianco
1 parte tonic
Lime
Gheata

Mod de preparare: Amestecă toate ingredientele într-un pahar şi savurează plăcerea Martini&Tonic oriunde te-ai afla.

Martini_project_couple_ (7)

Martini_project_couple_ (8)

Martini_project_couple_ (9)

Martini_project_couple_ (10)

Martini_project_couple_ (11)

Martini_project_couple_ (12)

Martini_project_couple_ (13)

Martini_project_couple_ (14)

Martini_project_couple_ (15)

 

photo Eva Elena
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md