Spring Essentials

00_Avon_Anew_serum

Secretul tenului întinerit – cadou!

Ce ți-ai dori astă primăvară cel mai mult? Ce te dispune de dimineața și îți ridică dispoziția la prima oră? Chipul radiant ce îl vezi în oglindă desigur! Frumusețea începe de la un ten frumos și trendul principal al acestei primăveri este un look fresh, natural și plin de vitalitate. După 30 este mai dificil de a obține un astfel de rezultat, dar Avon vine în ajutor și îți prezintă serul Anew Youth!

Una din cititoare va putea câștiga acest minunat produs. E simplu – condițiile sunt indicate la sfârșitul articolului.

Avon_Anew_serum_ (1)

Avon_Anew_serum_ (2)

Ce este un ser?

Cel mai des reprezinta o formula usoara, aproape lichidă, care este creată pentru a rezolva probleme specifice și a conferi pielii o ingrijire cu efect expres, vizibil destul de rapid. Produsul se absoarbe ușor în piele. Serul anti-aging conține o gamă bogată de antioxidanți, elemente active și vitamine. Utilizarea lui primăvara oferă tenului o stare radiantă în decurs de 2 săptămăni.

Cum îl aplicăm și când?

Serul Anew Youth Serum lucrează împreună cu crema preferată de față. Îl aplici dimineața și sear ape ten curat, iar apoi aplici și crema. Dacă folosești o cremă BB în loc de fon de ten, poți folosi doar serul sub ea.

De ce Anew?

Redacția noastră a fost foarte placut surprinsă să afle după un mic research că acest produs a fost inclus în top-30 produse de întinerire de catre London Telegraph. Cel mai plăcut e că la un preț accesibil poți primi toate beneficiile unui produs de top.

Avon_Anew_serum_ (3)

Câștigă serul Anew Youth cadou!

1) Pune like la acest articol
2) Scrie in comentariul articolului: “Îmi doresc un ser Anew de la Avon”
3) Fa un share la postare

Wish you all luck!

Avon_Anew_serum_ (4)
Câștigătorul va fi anunțat miercuri, pe 9 martie.

 

photo Eva Elena
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md