Girl Talk with Avon

00_main_avon_friends

“Când avem un minut liber sau timp de o cafea, ne întâlnim numaidecât și stăm de vorba”

Sunt prietene de 3 ani, dar împărtășesc atâtea pasiuni, secrete și idei, încât ai spune că se știu de o viață. Ne-am întâlnit cu Ana Popova, designerul și creatoarea brandului Ju-bijoux și Ana-Maria Cojocaru, managerul magazinului de veselă și decor „Eclair”, care recent a lansat un canal Youtube cu tematică gastronomică – Anne-Marie Cuisine.  La un desert gustos pregătit de Ana-Maria, am discutat despre stabilirea scopurilor, secretele frumuseții și am descoperit Gel Shine, gama nouă de oje de la Avon, care atât de bine s-a potrivit cu ținutele și stilul de viață a protagonistelor acestui editorial!

01_avon_friends

02_avon_friends

 

Viața noastră e mereu plină de lucru, evenimente și multe altele. Când avem un minut liber sau timp de o cafea, ne întâlnim numaidecât și stăm de vorbă, împărtășim ceea ce ne frământă, o descoperire recentă din lumea modei sau a frumuseții, schimbăm experiențe sau ne ajutăm reciproc.

 

03_avon_friends

 

Sunt prietene de 3 ani, dar împărtășesc pasiuni, secrete și idei, încât ai spune că se știu de o viață.

 

04_avon_friends

05_avon_friends

06_avon_friends

 

Ana Popova: „Să fii femeie e ușor și dificil în același timp – combini o mulțime de activități, dar trebuie să găsești timp și de frumusețea ta.

 

Frumusețea femeii pornește de la un suflet frumos, curat, de la o armonie, ce o proiecteaza în jur ca niște raze de soare. Să fii femeie e ușor și dificil în același timp – combini o mulțime de activități, dar trebuie să găsești timp și de frumusețea ta. Am o agendă foarte plină, lucrez 12-14 ore pe zi, fac sport, însă neapărat îmi fac timp de mic dejun cu mămica și o manichiură.

Îmi doresc mult să cresc brandul Ju-bijoux în unul internațional. Când făceam primii cercei, nici nu puteam visa la acest pas. Am inventat singură tehnica și până acum o păstrez în toate lucrările. Depun și foarte mult suflet, iar în momentul în care clientele mele primesc comanda, primesc și o părticică din el.

Sunt cea mai mare fană a Anei-Maria, și când am aflat că a decis să deschidă un canal Youtube m-am bucurat enorm. Orice pas important pentru ea, este la fel de important și pentru mine. Mă bucur mult ca și Ana-Maria mă încurajează, iar diferența de vârstă între noi nu contează, important e că suntem pe aceeași undă.

E important să ne menținem silueta, dar și de bucuriile vieții nu trebuie să uităm (zâmbește). Ador să mănânc ce gătește Ana-Maria, aștept cu nerăbdare sfârșitul filmărilor ca să gust din desertul delicios.

Astăzi nu ne-am înțeles cu ce ne îmbrăcăm, dar ne-am asortat de minune. Am ales o ținută pastelată cu flori și am potrivit la ea nuanța Sheer Love din gama Gel Shine de la Avon. Îmi plac mult culorile gingașe, feminine și denumirile romantice.

 

07_avon_friends

08_avon_friends

09_avon_friends

 

Ana-Maria: “Nimeni nu e ideal, bucătăriile noastre nu sunt ideale, dar avem ceva frumos în comun noi toate – dragostea de a găti.

 

Învăț multe de la Ana. Este o persoană deosebită și multirateral dezvoltată. O spun nu pentru că suntem prietene, ci pentru că rar întâlnești oameni ca ea.

În liceu mă vedeam lucrând într-un minister și am urmat studii în politologie. Însă, necătând la planurile mele, viața mi-a pregătit un job mult mai interesant, bazat pe pasiunile mele – pictură și decor, dar și dragostea de a găti, ce s-a dezvoltat odată cu relația mea cu Iulian. El m-a inspirat să mă descoper și să fac o mulțime de lucruri.

Să pregătești mâncare pentru cineva e un proces deosebit, poți transmite energie pozitivă și inspira. Azi am facut-o fericită pe Ana (zâmbește) și mi-a luat doar 10 minute să pregătesc acest desert. Am avut nevoie doar de mascarpone, amestecat cu miere, câteva căpșune deasupra și niște sprinkles de ciocolata! Un desert ideal pentru o întâlnire cu prietenele.

Eram pregătită să lansez emisiunea „Anne-Marie Cuisine”, am fost deprinsă cu publicul, am organizat seminare cu sute de participante. Voiam să fac emisiunea foarte naturală, orientată spre cei care împărtășesc cu mine aceeași dragoste, cea de a găti. Am vrut s-o împart și cele mai dragi rețete, care vor prinde bine în orice bucătărie.

Mă bucur mult să descopăr produse din lumea. Astăzi am ales oja Mint to be din gama Gel Shine de la Avon. Fără mentă nu faci multe la bucătărie, iar primăvara nu poate trece fără o ojă de culoare fresh și ușor de aplicat.

 

10_avon_friends

11_avon_friends

 

Alege și tu culoarea preferată din gama de oje Gel Shine de la Avon! Sunt ușor de aplicat, oferă unghiilor aspectul manichiurii de salon, iar culorile sale vibrante și rezistente încântă și oricine.

Contactează Reprezentantul tău Avon pentru a comanda acest produs.
www.avon.md
avon on facebook
avon on instagram

avon_friends_oj_roz

 

photo Eva Elena
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

* Toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a materialului de pe www.dolcevita.md poate fi efectuat doar cu permisiunea scrisa, adresati request-ul la info@greenfusion.md